Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha az ember lánya fizikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha az ember lánya fizikusnak készül?Mennyiben jelent hátrányt az, hogy fizikus szeretnék lenni, ha vágyom egy normális kapcsolatra 19 évesen?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 21:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%
Hú, ha én nagyon elszánt lennék és tehetséges, atomfizikus lennék! Szerintem nagyon érdekes az atomfizika konkrétan. És attól még nem lennék stréber, csak elhivatott.
2009. febr. 1. 02:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szoval te normális kapcsolatot szeretnél ... először is miből van sok 1 amoylan műszaki főiskolán? Fiúból ... tessék probléma megoldva a másik meg h én is elsős vok és igen a tanulás nem hátrány sőt sztem ha 1 lány okos akkor az nem hátrány amúgy nekem is elég jó ejygeim vannak 1es haverjaimhoz képest 3as átlag az egész jónak számít szal ne a jegyeid miatt rágódj
2009. febr. 1. 09:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szakod miatt nem alakul ki normális kapcsolatod, hanem a zárkózott természeted miatt.

Programtervező matematikusnak tanuló lány vagyok, és ettől függetlenül élvezem az életet, minden szakbulin ott vagyok. 4,4-es átlagom van, tehát a tanulás nagyon jól megy. Rengeteg barátom van, és pasitéren is minden szupi, hiszen a szakomon rengeteg nagyon cuki, helyes pasi van.

2009. febr. 1. 10:25
 14/20 A kérdező kommentje:

Hm lehet igazad van, de az igazság az hogy alig vagyunk, 20 fő vagyunk abból igen kevesen lányok, ne olyan összetétellel, ami nekem kedvezne.

Mindegy akkor majd megpróbálok, az egyetemen kívül mással is foglalkozni, és legfőképpen normális embereket megismerni:D

2009. febr. 1. 13:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek mindenkivel, aki idáig írt... de azért leírom, milyen problémák lehetnek.

Sajnos még mindig előfordul, hogy egy lánytól azt várják el, hogy NE legyen olyan okos, mint a párja. Tehát, ha nem a köreidből ismerkedsz meg fiúval, akkor inkább ne az eszeddel akarj tündökölni előtte. Ne rejtsd el, de ne is emeld ki állandóan, ha okosabb vagy nála. Biztos találsz majd valamit benne, amire te is fölnézhetsz.

Az okos fiúk pedig értékelni fogják az eszedet is.

Az egyetemen, ahol tanulsz, és majd az életben - ott pedig bizonyítanod kell! Sokszor többet is, mint egy fiúnak - ami azért is nehéz, mert a fiúknak általában jobban megy az EGYETLEN témára koncentrálás. Neked hogy megy?

Az pedig, hogy állandóan fiúk vesznek körül, tényleg nem rossz az ismerkedéshez: meg fognak őrülni érted :-)

De emiatt kicsit túlértékelt leszel, ami majd az egyetem után visszaüthet.

2009. febr. 1. 14:23
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm amit írtál, mondjuk úgy hogy inkább egyszerre sok dologra, és nem is rossz eredménnyel, sokszor csinálom , hogy olvasok, zenét hallgatok, és beszélgetek valakivel.

De amellett, hogy ezt a fantasztikus szakot választottam, nem vagyok az a szépségkirálynő típus, nem is akarok mondjuk:D

Mindegy, majd lesz valahogy, várom, hogy kezdődjön a következő félév, és új emberekkel ismerkedjek meg, konkrét tervekkel indulok neki:D

Köszi mindenkinek aki írt:D

2009. febr. 1. 14:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz,dehogyis!Sőőt...dícséretre méltó.Biztosan tök okos lehetsz.Én is fősulira járok és állandóan tanulok,aminek megvannak az eredményei is.Ne foglalkozz vele mit mondanak...majd meglátjuk 20 év múlva ki viszi többre ;) úgyhogy csak így tovább.
2009. febr. 1. 18:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

akik azt mondták amit, azok irigyek

fizikus lány :) nekem ez pölö totál bejön

akinek nem az meg neked sem fog bejönni

miért lenne gáz? marie curie (elnézést ha rosszul írtam a nevét) is nőből volt

a firsty ladyk is nőből vannak

még madonna is nőből van

csináld jól, kapj nobel díjat én nagyon szurkolok neked

2009. febr. 1. 23:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Okos pasiknak okos csaj kell, aki butával akar összejönni amellett nem is éreznéd jól magad.

Engem a BME villamosmérnökin kiemelkedő eredménnyel rendelkező barátom, az eszem miatt szeretett meg, mondta a köreiben mindenki okos nőt akar.

2009. máj. 22. 03:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit régi kérdés de nem baj. :D

Ha minden igaz, én jövöre megyek egyetemre (biologia), és a jelenlegi elképzelésem szerint, a fizikus lányokra fogok "vadászni" :D:D

2010. máj. 11. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!