Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mi fog meg egy pasiban (belsőleg+külsőleg)? 15/F
Hát íme az én jellemzésem :)
Nem öltözködök divatosan de adok a külsőre (divatos stílus alatt azt értem hogy nem öltözködöm emosan mert az én stílusom a rövid haj nem túl rövid kapucnis pulcsi, farmer nem csőnaci azt utálom -.-" nem vagyok vékony de duci sem :D a kettő között :D)
még ezek a jellemzők érnek engem:
erőteljes, intelligens, nyugodt, (amikor balhézok általába azt mondják hogy lehetnék nyugodtabb is :D) általában csendes a humorral sincs gondom <-- ezeket mind mondták nekem nem magamtól állítottam fel ezt a jellemzést :D
kinézet: ne bűzölögjön se az izzadságtól, se a parfümtől. tisztálkodjon rendesen. ne legyen XXL-es pirszingje mindenhol... a fülbevaló meg társai és oké csak ne elöttem szúrkodja át a gemkapcsot a fülén mert akkor én lehányom :D
belsőleg: jófej, humoros, néha legyen komoly.. és persze megértő, őszinte és szeressem :P
belső: humoros, megértő, kedves, megbízható, ha bármilyen témáról el lehet vele beszélgetni
külső: széles vállak, szálkás test, kedves mosoly, barátságos tekintet.
de ez személyes vélemény:)
16/L
Belső: Szeressen, de hagyjon elég életteret. Fogja a kezem, de ne vigye túlzásba. Csókoljon, de ne csak azért, mert fel akar mások előtt vágni.
Külső: Természetesen elengedhetetlen a helyes pofi, és az aránylag jó test. De engem mindig a szeme fog meg egy pasiban. ;) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!