Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Titeket mi fog meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mi fog meg egy pasiban (belsőleg+külsőleg)? 15/F

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 17:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ma 19:40

Ott a pont...

2011. jan. 13. 20:32
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát íme az én jellemzésem :)

Nem öltözködök divatosan de adok a külsőre (divatos stílus alatt azt értem hogy nem öltözködöm emosan mert az én stílusom a rövid haj nem túl rövid kapucnis pulcsi, farmer nem csőnaci azt utálom -.-" nem vagyok vékony de duci sem :D a kettő között :D)

még ezek a jellemzők érnek engem:

erőteljes, intelligens, nyugodt, (amikor balhézok általába azt mondják hogy lehetnék nyugodtabb is :D) általában csendes a humorral sincs gondom <-- ezeket mind mondták nekem nem magamtól állítottam fel ezt a jellemzést :D

2011. jan. 14. 06:59
 13/16 anonim ***** válasza:

kinézet: ne bűzölögjön se az izzadságtól, se a parfümtől. tisztálkodjon rendesen. ne legyen XXL-es pirszingje mindenhol... a fülbevaló meg társai és oké csak ne elöttem szúrkodja át a gemkapcsot a fülén mert akkor én lehányom :D

belsőleg: jófej, humoros, néha legyen komoly.. és persze megértő, őszinte és szeressem :P

2011. jan. 14. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:
jaés 14/L
2011. jan. 14. 13:35
 15/16 anonim válasza:

belső: humoros, megértő, kedves, megbízható, ha bármilyen témáról el lehet vele beszélgetni

külső: széles vállak, szálkás test, kedves mosoly, barátságos tekintet.

de ez személyes vélemény:)

16/L

2013. febr. 17. 16:15
 16/16 anonim válasza:

Belső: Szeressen, de hagyjon elég életteret. Fogja a kezem, de ne vigye túlzásba. Csókoljon, de ne csak azért, mert fel akar mások előtt vágni.

Külső: Természetesen elengedhetetlen a helyes pofi, és az aránylag jó test. De engem mindig a szeme fog meg egy pasiban. ;) 17/L

2013. jún. 1. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!