Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác a suliban, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác a suliban, aki régóta tetszik. Hogy szerezzem meg?

Figyelt kérdés
decemberben elkezdtünk msn-en beszélgetni, nem rég elmentünk együtt meccsre, nagyon jól megvoltunk, utána lekapott. nem akar velem járni, mert 4 éve csetes szerelme van (akit életében nem látott). De sztem tetszem neki, és kell nekem. Mit tegyek? : )
2009. jan. 31. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ilyet soha nem fogom tudni megérteni!:) csetes szerelem..jesszusom!De azért aranyos:):):)
2009. jan. 31. 20:41
 2/2 hnle ***** válasza:
Szia én egy 17éves srác vagyok és ahogy elolvastam ezt a kérdést hát nagyon sajnállak hogy pont ezt a srácot fogtad ki hogy inkább egy ojan valaki fontosabb neki akit életében még nem is látott és nem azt tené hogy veled lenne többet és törödne veled és lenne egy tök jo kapcsolata, nagyon hülye lehet a srác már ne hari, valahogy beszélj vele, én a hejében azonnal hagynám azt a csetes dolgot és veled lennék az tuti:). vanak fura emberek ezen a világon, én it szenvedek egyetlen bnöért és még mindig nem volt egyetlen egy kapcsom se lol nagyon, de azért sok sikert csajszi :)
2009. jan. 31. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!