Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap második találka....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap második találka. Szerintetek mit szabad?

Figyelt kérdés

Szóval van 1 lány, akit 1 hónapja ismerek, és azóta minden nap üzizünk egy csomót. Látásból ismert.. egy héttel ezelőtt találkoztuk élőben először, úgy hogy beszéltünk is egymással, mindketten jól éreztük magunkat, tetszünk egymásnak..:D Holnap 2 órát korizunk majd együtt, 2 haverom is ott lesz.. akkorra még nem tervezek semmit.

De majd este találkozunk kettesben.

- szerintetek vigyek neki egy szál rózsát? (vagány csaj... szerintetek jól esne neki, ha vinnék neki?)

- volt szó már mindenről, szexről, csókról.. mondtam, hogy én még nem csókolóztam, azt mondta nembaj.. szóval szerintetek holnapi randin hogy közelítsek felé? csak annyit mondjak, hogy tanítson meg csókolózni (azt mondta, hogy megtanít!:D)? :/ mert nem akarok annyira beégni..

- el vigyem valahova, vagy csak sétáljunk a városban? ha igen, hova vigyem?(este 7 után lesz a találkozó)

- fogjam a kezét, vagy majd jön magától?

- miután leszállt a buszról csak simán menjek oda hozzá? vagy adjak puszit?

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett.. de még nem voltam randin, és nem tudok dönteni pár kérdésben, ha tudtok légyszíves adjatok tanácsot.

[Még hozzáteszem, hogy ezalatt az egy hónap alatt sok minden történt, mármint üziben már írta, hogy szeret, nem annyira sokszor, de magáért beszél.. ezt csak azért tenném hozzá, hátha segít vmiben tanácsot adni]

15/F vagyok

ő 15/L

2011. jan. 13. 15:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

ezért nem vagyok biztos benne, hogy viszek rózsát, mert ahogy mondtad egész este magával kéne hordania (akár kényszerből is)..

a csoki jó ötlet!:)

2011. jan. 13. 15:39
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél vinni valamit, akkor szerintem is csoki legyen. A rózsát tényleg nem minden lány szereti, de aki igen, az se várja el szerintem a 2. találkozás előtt, mikor még csók és kézfogás sem volt.

Én fél éve vagyok együtt a barátommal és eddig csak egyszer kaptam rózsát, 3 hónap után, akkor jól esett és örültem neki, de amúgy soha nincs hiányérzetem ha nem hoz semmit, abszolút nem ez a lényeg. :)

A csoki jó, látja hogy figyelmes vagy, nem nagy ajándék, de mégsem üres kézzel mész (de az is teljesen rendben lenne ha nem vinnél semmit).

Szerintem köszöntsd két puszival, kicsit beszélgessetek, közben fogd meg a kezét mikor már jól érzitek magatokat... A csókot pedig elköszönéskor lenne jó szerintem (de ha közben adódik olyan szituáció, nyugodtan lehet előbb is, nem kell mindent eltervezni), mondjuk el tudok képzelni egy olyan szitut, hogy a randi végén elbúcsúztok egymástól, te meg mondod neki, hogy "várj csak, valamit ígértél nekem, és úgy szép, ha az ígéretet betartják... " és közben mosolyogsz rá, jó esetben ebből már leesik neki hogy mit akarsz, elkezd feléd közeledni és akkor megcsókolhatod... :) Ha nem esik le, akkor rávezetheted, hogy "azt ígérted, megtanítasz valamire..." szóval érted :D

De ha a lány magabiztosabb és már kicsit tapasztaltabb is, akkor lehet hogy ő fogja kezdeményezni a csókot (előfordul, manapság már nem minden lány várja el, hogy mindent a fiú kezdeményezzen), akkor a lényeg, hogy ne ijedj meg, ne blokkolj le, csak az érzésre figyelj és menni fog ez magától :) És a lány sem arra fog gondolni, hogy vajon mennyire csókolsz jól, hiszen tudja hogy neked ez lesz az első, és megérti.

Szerintem ne vidd még el semmilyen olyan helyre, ahova fizetni kéne (hacsak nem minimális összeget) - addig szerintem nem kell költeni a lányra, amíg nem jártok (úgyis viszel neki rózsát, csokit vagy valamit), nála meg lehet hogy nem lesz pénz, hogy fizessen, és ez kínos lehet. Szerintem ilyen alkalomra simán jó a séta a városban, lehet közben beszélgetni, de séta közben a csend sem annyira kínos, ha pár percre elhallgattok és csak sétáltok kézenfogva. Ha hideg van, akkor beülhettek valahova, annyi pénz azért lehet nálad, ami mondjuk üdítőre vagy forrócsokira elég, de több szerintem nem kell.

Sok sikert, ne görcsölj, az első benyomások már kialakultak, tetszel neki, innen már csak arra figyelj hogy legyél természetes, viselkedj vele kedvesen, udvariasan, és menni fog. :)

2011. jan. 13. 16:17
 13/18 Funktasztikus ***** válasza:
csak pusz és a kézfogás már sztem mehet;)
2011. jan. 13. 16:48
 14/18 A kérdező kommentje:

16:17 koszi a valaszod! tok jo oteleteid vannak! jol esnek ezek a tanacsok!

koszi mindenki!:D

(bocsi, hogy ekezet nelkul irok, elnyomtam magyarrol angolra)

2011. jan. 13. 16:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült? :)
2011. jan. 14. 21:12
 16/18 A kérdező kommentje:

nagyon jó volt!

1 órát vártam rá a buszmegállóban, mert így jött busz.. utána jött, elmentünk játszótérre, leültök egy padra, és beszélgettünk.. egyszer csak fel álltunk, és megölelt.. akkor vetettem be: valamit ígértél.. várt 10 másodpercet, és mondta: meg is kapod. és meg csókolt..:D jó volt! nem is olyan nehéz.. utána csókolóztunk egy csomót, ölembe ült.. nem csak csók volt!:)

mind2en lekéstük az utolsó buszt, nem tudtuk mit csináljunk.. hazaakart sétálni (15km), de nem engedtem, hogy egyedül menjen.. jöttek anyámék és hazavittük kocsival...:/ a vége el volt szúrva!

2011. jan. 15. 17:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok a barátnődhöz! :)

Azért túl messzire még ne menjetek (nem távolságban, hanem.. érted :D), gyakoroljátok csak be jól azt a csókolózást, beszélgessetek sokat, nevessetek, érezzétek jól magatokat... a többi meg majd ráér később. ;)

2011. jan. 15. 17:20
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszi!:D

Okés, így lesz, én sem szeretném elsietni!:D

2011. jan. 15. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!