Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szeretitek ha az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek ha az első randin megfogja a kezetek a másik fél?

Figyelt kérdés
persze nem úgy durván az elején mintha már járnátok, csak olyan zsiványan ;)
2011. jan. 11. 14:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem első randin korai, de 2-on már simán.
2011. jan. 21. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem elsőn még ne ,viszont ha jól sikerült akkor max az hogy megfogod a kezét és kézen csókolod elváláskor!

(bár ez már lehet hogy túl nyálas de szerintem van akinél nagyon is bejön ezt ki kell tapasztalni)

2011. jan. 21. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:

ilyen esetben az a bevett módszerem hogy számbaveszem a lehetőségeket, és hogy melyikkel lehet kisebbet rontani. ugyanigy a csóknál, virágnál, ... kézenfogásnál.

gondold végig. ha megpróbálod megfogni és elutasitja, lehet hogy nem lesz több randi, mint ahogy itt sokan irták. de ha nem fogod meg, lehet hogy nem utasitaná el, de olyat senki nem irt, hogy ha nem fognád meg akk nem lenne köv randi. szóval kisebbet buksz azzal ha nem fogod meg. következtetés ne fogd meg első randin!

2011. jan. 21. 23:52
 14/16 anonim ***** válasza:
nemnemnemnem
2011. jan. 21. 23:56
 15/16 anonim ***** válasza:

hát ha biztos vagy benne hogy tetszel a lánynak akkot nyugodtan megfoghatod :)

én nagyon örülnék ha megfogná a kezem az a srác aki tetszik xD sok sikert!

2011. jan. 22. 10:08
 16/16 A kérdező kommentje:

23:52

ebben van vmi:)

2011. jan. 23. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!