Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan öltözködjek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan öltözködjek, hogy bejöjjek a csajoknak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túl divatkövető, de azt tudom, hogy mostani ruhatáram nem túl menő. Tudtok vmi tippet adni, hogy melyik ruhák igazán trendiek? Vagy vmi internetes oldalt ajánlani, ahol stylist segít az öltözködésben. (eddig nem igazán jött be a csajoknak az öltözködésem)

hát szomorú, hogy 18 évesen ez a legfőbb gondom, de mind1

18/F

2009. jan. 30. 15:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A galléros pólók (teniszpólók) is tök jók egy pasin sztem! próbálj fel ilyeneket boltokban, és ha tetszenek magadon, vegyél párat különböző színekben.
2009. jan. 31. 02:00
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem olyan ruhákat horgy ami a te stílusod és kényelmesen érzed magad benne, hiszen ha eggyáltalán nem illik hozzád a ruha, 'akkor többet árt, mint használ'.
2009. jan. 31. 18:00
 13/13 anonim válasza:

Az egyik fiú ismerősöm elment egy stylisthoz, és rá se lehetett ismerni, amikor utána megláttam! Tök menő lett! A stylist elment vele vásárolni, a H&M-ben, a Zaraban, Berschkában, New Yorkerben vásároltak.

Ha nem akarsz stylistot, nézd meg sztem te is ezeket az üzleteket.

Bár nem biztos, hogy te is meglátod a nagy választékból mi áll jól neked. Ez a barátom-amúgy egyetemista fiú-előtte is vásárolt ezekben az üzletekben, de teljesen máshogy öltözködött, nem volt menő, se divatos, vagy trendi...vagy, na, stílusos, ez a szó amit kerestem.

Szóval, szerintem érdemes kipróbálnod egy ilyet, én csak ezt ismerem, ha személyi stylistot keresel: [link]

2009. máj. 29. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!