Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan öltözködjek, hogy bejöjjek a csajoknak?
Nem vagyok túl divatkövető, de azt tudom, hogy mostani ruhatáram nem túl menő. Tudtok vmi tippet adni, hogy melyik ruhák igazán trendiek? Vagy vmi internetes oldalt ajánlani, ahol stylist segít az öltözködésben. (eddig nem igazán jött be a csajoknak az öltözködésem)
hát szomorú, hogy 18 évesen ez a legfőbb gondom, de mind1
18/F
bár nem tudom, hogy mos ,hogyan öltözködsz...de szerintem egy farmer és egy szines mintás,feliratos,vagy egyszinü polo nem ciki:)
Cipöbe is sok választék van...hordj edzö cipöt,pl vmi deszkás félét...
szerintem is 1 picit bovebb farmer. szines polo. ra pulcsi vagy vmi ing (nem olyan elegans, vmi lazabb)
sportcipo. kiegeszitonek pl fabol nyaklanc. ezust szinu ora.
probalj kialakitani 1 sajat stilust es azon atszurni a divatot.
[link] <-- mondjuk legyen ilyen a gatya+cipő, és válassz hozzá valami normális pólót, esetleg inget..nekem a sötétebb színűek tetszenek, de ez már egyéni megközelítés.szerintem ez az összeállítás nagyjából minden lánynak bejön.
ja és még annyit, hogy inkább legyen kevesebb, de jó minőségű ruhadarabod, mint egy rakás kínais/butikos vacak.
Köszi szépen a hasznos válaszokat!
Kissé duci vagyok, nem vészesen, de a combjaim középütt kissé összeérnek. Változtat ez vmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!