Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek egy szinte ismeretlen lányhoz? Élőben vagy neten? 21/F
Nem égsz, élőben mindenképp, menj oda hozzá: szia, én xy (mondod a neved) vagyok, te ki vagy?:)
És akkor beszélgettek valamiről, max elutasít, nem tudja mit hagy ki veled, ha ilyen hülye, akkor meg sem érte volna a fáradozást.
20f
Hát ezzel,amit írtál!
Pl.:-Szia xy vagyok,még nem ismerjük egymást,de szeretnélek megismerni,mert megtetszett,ez az rajtad stb.Eljönnél-e velem ide-oda stb.
Persze ahhoz,hogy több ötletet adjak,a lányt látni kéne,hogy őltőzik,milyen dolgok érdeklik,mit szeret csinálni.De egy próbát mindenképp megér,NET-en ne probálkozz,főleg,ha egy suliba jártok!
nem kell egyből így, hogy tetszel meg elhívni!
Ez túl sok elsőre, az első beszélgetést te kezdd és te is fejezd be, pl. szia, mondasz itt egy egyedi bókot, pl. jó a hajad, vagy tetszik a csat a hajadban, vagy illik a ruhád a szemszínedhez, aztán megkérdezed, hogy milyen napja volt, hogy tetszett az előadás, stb. aztán elköszönsz és mondod, hogy biztosan látjátok még egymást.Ennyi elég is elsőre, így tudja, hogy bátor, férfias vagy, érdeklődsz is, aztán majd 2. vagy 3. alkalomra hívd el.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!