Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok hülye, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok hülye, hogy a rocker csajok valahogy megfognak?

Figyelt kérdés
Szóval látok egy kifejezetten csinos lányt az utcán, mondom magamban, hogy jól néz ki, de ha meglátok egy rocker lányt akkor az már teljesen más. Kicsit (5percet akár) beszélek vele és rögtön képes vagyok beleszeretni. Pedig nem vagyok rocker. Más is van vele így, vagy csak én vagyok a hülye?
2009. jan. 30. 10:46
1 2
 11/11 anonim válasza:

errefelem hol bujkalnak az ilyen pasik?:D Az en kornyezetemben a disco-sok meg a tobbi hozzam tavolallo izlesu, kinezetu emberek vannak tobbsegben. En rocker vagyok, tetkom is van, de ez itt ugy latszik nem jon be...(bar nem masnak, hanem magamnak csinaltattam es magam miatt oltozkodok ugy ahogy...:P)

Egyebkent egyaltalan nem vagy hulye...En csak orulni tudok az ilyeneknek.:P

2010. nov. 27. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!