Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdem, szelemesség? értelem? Inteligencia?
szelemeség, értelem, inteligencia, kisugárzás,
ezeket összevetve a
kinézettel fizikum és ruházkódás,
sílus(most már ezt is hozzá kell tennem)
melyik mennyiben befolyásolja a párválasztást
az első szótól az első randiig
véleményeket várom
köszönöm
az ápoltság, alap
az első benyomás számít? azon belül kinek mi adja ezt
nálam az intelligencia nagyon fontos..és hogy szépen beszéljen a fiú.
a kinézetről csak annyit, hogy szinte mindegy, milyen ruhát vesz fel, csak ne ilyen gagyi kínais legyen. [márpedig az emberek 80%-a itthon azt hord.] inkább legyen kevesebb ruhája, de azok jó minőségűek.
a stílus elég fontos [lenne], csak a fiúknál valahogy ritkábban fordul elő az egyedi kinézet.
Az ápoltság az első és legfontosabb. Ha ez nincs meg az illetőnek, akkor az már alapból kiesett. Aztán kisugárzás: hogy mi fogott meg benne. Ez után jön az első benyomás. Erre kell nagyon vigyázni.. Aztán az értelem, intelligencia. Ez után jön a stílus. Imádom, ha egy pasi értelmes és van egyedi stílusa. Ez után jön csak igazán a kinézet.. Nekem személy szerint nem kell, hogy valaki olyan borzasztó helyes legyen. Lényeg az, hogy legyen olyan, ami teljesen megfog benne, és ami miatt felnézhetek rá.
A fizikumról csak annyit, hogy nekem pl bőven elég, ha nem nekem kell őt megvédeni, nem egy anyámasszony katonája.
Ennyi (: De ez minden embernél más és más..
én fiú
lánytól kérdeztem miért én
a válasz egyik fogalmadat sem tartalmazta amit felvetettél
helyett az volt: különlegesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!