Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoktól kérdem, szelemesség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól kérdem, szelemesség? értelem? Inteligencia?

Figyelt kérdés

szelemeség, értelem, inteligencia, kisugárzás,

ezeket összevetve a

kinézettel fizikum és ruházkódás,

sílus(most már ezt is hozzá kell tennem)

melyik mennyiben befolyásolja a párválasztást

az első szótól az első randiig

véleményeket várom

köszönöm

2009. jan. 29. 19:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Most bárki bármit is mond, mindenki az első benyomás vagyis a külső alapján ítél. Tehát a külső nagyon fontos. Zsíros haj, hiányos rossz fogsor kizáró ok. Nálam. Ha ez így oké, jöhet az intelligencia, szellemesség. Ha kilóg a kapanyél a szájából már állok is fel és megyek egy házzal arrébb.
2009. jan. 29. 19:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Amiket felsoroltál mind nagyon fontos. De ezeket csak azután tudod meg a másikról, hogy ránéztél, és eldöntötted, hogy tetszik-e amit látsz. Én a páromat egy szurkoló táborban ismertem meg. Első ránézés: bőrkabát, fehér póló, szakadt farmer, hosszú haj, rocker. De megláttam az arcát és szerelem volt első látásra. Akkor már nem számított, hogy én egy tipikus jól tanuló, visszafogottan öltözködő, jó kislány voltam (és nem illett a szőke herceg fehér lovon elképzelésembe). Kellett nekem, és az évek folyamán összeértünk, minden téren. Már teljesen másképp öltözködik. És imádom az összes tulajdonságát: jószívű, okos, vicces, ha kell tud hallgatni és meghallgatni,számíthatok rá, megbízható, stb.
2009. jan. 29. 19:41
 3/14 A kérdező kommentje:

az ápoltság, alap

az első benyomás számít? azon belül kinek mi adja ezt

2009. jan. 29. 19:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már ilyen esetlen, csak add önmagad...hány éves is vagy???
2009. jan. 29. 20:25
 5/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó hozzá szoló, pusztán véleményekre vagyok kiváncsi álláspontokra, nem csajozni akarok a megszerzet tudással mert lehetetlen felhasználni, és még önmagam is elveszteném ezzel, 21 éves vagyok a kérdésre válaszolva
2009. jan. 29. 20:30
 6/14 anonim ***** válasza:

nálam az intelligencia nagyon fontos..és hogy szépen beszéljen a fiú.

a kinézetről csak annyit, hogy szinte mindegy, milyen ruhát vesz fel, csak ne ilyen gagyi kínais legyen. [márpedig az emberek 80%-a itthon azt hord.] inkább legyen kevesebb ruhája, de azok jó minőségűek.

a stílus elég fontos [lenne], csak a fiúknál valahogy ritkábban fordul elő az egyedi kinézet.

2009. jan. 29. 21:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Az ápoltság az első és legfontosabb. Ha ez nincs meg az illetőnek, akkor az már alapból kiesett. Aztán kisugárzás: hogy mi fogott meg benne. Ez után jön az első benyomás. Erre kell nagyon vigyázni.. Aztán az értelem, intelligencia. Ez után jön a stílus. Imádom, ha egy pasi értelmes és van egyedi stílusa. Ez után jön csak igazán a kinézet.. Nekem személy szerint nem kell, hogy valaki olyan borzasztó helyes legyen. Lényeg az, hogy legyen olyan, ami teljesen megfog benne, és ami miatt felnézhetek rá.

A fizikumról csak annyit, hogy nekem pl bőven elég, ha nem nekem kell őt megvédeni, nem egy anyámasszony katonája.

Ennyi (: De ez minden embernél más és más..

2009. jan. 29. 22:15
 8/14 anonim ***** válasza:

én fiú

lánytól kérdeztem miért én

a válasz egyik fogalmadat sem tartalmazta amit felvetettél

helyett az volt: különlegesség

2009. jan. 29. 23:02
 9/14 A kérdező kommentje:
erre voltam kíváncsi köszönöm
2009. jan. 29. 23:15
 10/14 A kérdező kommentje:
illetve ezt a választ vártam, általános gondolkodás miatt tettem fel ezt a kérdést is, hogy hogyan gondolkodik a korosztályom, fontos a párválasztás mindenki számára, és nem az a lényeg amit én felsoroltam hanem annál jóval több
2009. jan. 29. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!