Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma lesz randim egy lánnyal, mit csináljak az arcommal?
Hát mikor jön ki a pattanás? Persze hogy pont a randi előtt.
Mit csináljak vele, hogyan lehet eltüntetni a piros foltot?
20 F
Ha megborotválkozol, ápolt vagy, akkor nem lesz gond.
Én mindig iszonyatosan elalszom a hajam. Írtam a lánynak, hogy erre készüljön fel. (Munkából mentem, tehát nem volt lehetőségem hajat mosni, csak előző nap.) Tehát minden tőlem telhetőt megtettem, de csodák nincsenek.
Nem azért kell jól kinézni egy randin, hogy belém essen a lány, hanem ezzel jelzem, hogy fontos számomra a találkozás.
Pontosan. Mit parázol itt egy pattanáson? Különben meg fáj az igazság? Nem én vagyok pánikba esve...... de jól van. Te kérdeztél, én válaszoltam. És ha nem tetszik a válaszom, akkor sajnálom. A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra... de te kérdezgeted itt, hogy mit csinálj... ennyi. Lehet lepontozni!!!!!!! És őszintén sajnálom azt a csajt.
14/L
Király (Y) :D
Sok sikert a továbbiakban, az én mai alakításom nem volt valami fényes. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!