Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit is mondjak neki?
Nem hiszem el hogy olyan nehéz beszélgetni valamiről!
Ha ismered személyesen is, vagy suliból vagy akárhonnan, megkérdezheted milyen volt neki pl a suli, vagy mi történt körülötte, vagy ha tudsz valamit hogy pl nem is tudom....leégett egy ház(jó tudom durva téma) akkorr elkezdhettek arról beszélgetni, aztán jön majd a többi.Ha meg mégsem, akkor vagy annyria izgultok, vagy nem lehet veletek értelmesen beszélgetni.
Ne haragudj de ez a véleményem!
Ne görcsölj és menni fog az!
Én a barátnőmnek mindig azt szoktam tanácsolni mikor jobban meg akar ismerni valakit, hogy először ne lehetséges csajként vagy pasiként tekintsen rá, mert ti is ha csak köszönő viszonyban vagytok, nem ismerheted annyira, lehet hogy teljesen más mint elképzelted.Először ismerjétek meg egymást és majd kiderül később mi lesz!
Amúgy meg azt írtad, hogy leveleztek facebookon.Gondolom ott sem azt írogatjátok egymásnak hogy "Megböktelek" "Én is háhá" "Visszaböktem"... és így tovább....
L16
1: Lány: 16 ÉN: 16
2:Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!