Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti összejönnétek velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek velem?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány,19 éves.Kis bulizós,pasizós,kis csajos lány,aranyos.Én 35 éves vagyok,van egy gyerekem.Ti össze jönnétek velem?NEm merem megkérdezni.VAgy van értelme?Az érdekelne hogy aki ilyen tipusú lány az le állna velem?Őszinte válaszokat várok.
2011. jan. 8. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, hogy nevelje a gyereked, főzzön-mosson rátok, hagyod, hogy eljárjon bulizni (mint írtad, bulizós) akár nélküled a barátaival, de te is elviszed bulikba, kielégíted a szórakozás iránti igényeit, ha van hova tenni a gyereket, amíg ti szórakoztok, ha nem vársz tőle örök hűséget, vagy hogy elkötelezze magát melletted (írtad: pasizós), akkor megvan rá az esély. Persze ehhez tudni kellene, hogy bejönnek-e neki az idősebb pasik, az esete vagy-e egyáltalán. Mert erről nem minden 19 éves lány gondolkozik ugyanúgy, hiába kérdezed meg a többi ilyen korút.

31/N

2011. jan. 8. 13:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel olyan NŐT(!), aki korban is hozzád illik? A fiatalokat hagyd meg a fiatal srácoknak. Én egyelten egy ennyi idős hapsival állnék le, de abba részemről érzelem is lenne. És az nem te vagy, mert annak még nincs gyereke :D
2011. jan. 8. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem. Biztos, hogy nem.

Milyen típusú? Aki hajt a pénzedre... :/ És igencsak buta. :)

2011. jan. 8. 15:14
 14/16 anonim válasza:

Miért az érdekel, hogy egy 19 éves lány lefeküdne-e veled? Olyannal feküdjön le, akivel van jövője! Értem én, hogy a mai világban megszokott az ide-oda fekvés, de ez elég szánalmas.

Neked sem ilyenekben kellene gondolkoznod, szerintem. De ez persze szubjektív vélemény.

2011. jan. 10. 15:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Hmhm.... hosszútávon nem hiszem. De egy vagy pár éjszakára....nincs kizárva. A lánytól függ, h ő milyen. Mi tudjuk? Talán segíthetnél... egy kép???

18/L

2011. jan. 10. 15:08
 16/16 Kriszti83 ***** válasza:

Én tutira nem.

A csaj ha bevállalós ideiglenesen ellenne veled, de hosszabb távra ne gondolkodj, akár az apja is lehetnél.

2011. jan. 10. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!