Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek velem?
Ha nem akarod, hogy nevelje a gyereked, főzzön-mosson rátok, hagyod, hogy eljárjon bulizni (mint írtad, bulizós) akár nélküled a barátaival, de te is elviszed bulikba, kielégíted a szórakozás iránti igényeit, ha van hova tenni a gyereket, amíg ti szórakoztok, ha nem vársz tőle örök hűséget, vagy hogy elkötelezze magát melletted (írtad: pasizós), akkor megvan rá az esély. Persze ehhez tudni kellene, hogy bejönnek-e neki az idősebb pasik, az esete vagy-e egyáltalán. Mert erről nem minden 19 éves lány gondolkozik ugyanúgy, hiába kérdezed meg a többi ilyen korút.
31/N
Nem. Biztos, hogy nem.
Milyen típusú? Aki hajt a pénzedre... :/ És igencsak buta. :)
Miért az érdekel, hogy egy 19 éves lány lefeküdne-e veled? Olyannal feküdjön le, akivel van jövője! Értem én, hogy a mai világban megszokott az ide-oda fekvés, de ez elég szánalmas.
Neked sem ilyenekben kellene gondolkoznod, szerintem. De ez persze szubjektív vélemény.
Hmhm.... hosszútávon nem hiszem. De egy vagy pár éjszakára....nincs kizárva. A lánytól függ, h ő milyen. Mi tudjuk? Talán segíthetnél... egy kép???
18/L
Én tutira nem.
A csaj ha bevállalós ideiglenesen ellenne veled, de hosszabb távra ne gondolkodj, akár az apja is lehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!