Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti összejönnétek velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek velem?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány,19 éves.Kis bulizós,pasizós,kis csajos lány,aranyos.Én 35 éves vagyok,van egy gyerekem.Ti össze jönnétek velem?NEm merem megkérdezni.VAgy van értelme?Az érdekelne hogy aki ilyen tipusú lány az le állna velem?Őszinte válaszokat várok.
2011. jan. 8. 11:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ja:D
2011. jan. 8. 11:01
 2/16 anonim ***** válasza:

NEM!

Miért nem inkább a magad korosztályából keresel valakit?

2011. jan. 8. 11:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem. Ha elég szapora vagy, az apám is lehetnél... 21/L
2011. jan. 8. 11:04
 4/16 anonim ***** válasza:
Tudod, én azt mondom, hogy a szerelemben nincs akadály, de azért egy 19 éves, az életet két kanállal habzsoló csajszi, meg egy 35 éves, gyermekes apa hát na, meglehet, hogy nagyon mások az igényeitek, és most nem a testi igényekre gondolok. Hanem arra, hogy ő még nem akarja elkötelezni magát, összejön egy pasival, bulizgat vele, majd ejti. Te meg gondolom hosszabb távra tervezel, és nem eme tini bulizós stílusban. Gondolom én. Persze esély mindig van, láttam már durvább példát is, ahol nagyobb volt a korkülönbség, és már 5 éve működik a kapcsolatuk. De általában nem szokott működni.
2011. jan. 8. 11:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is 19 vagyok, de én nem jönnék össze ennyivel idősebbekkel. Próbálkozz a saját korosztályodban, biztos találsz ott is érdekes nőket.19l
2011. jan. 8. 11:05
 6/16 anonim ***** válasza:

Soha! Még csak az kéne! Nehogy megkérdezd tőle!!

20L

2011. jan. 8. 11:09
 7/16 anonim ***** válasza:
Én 35 évesen nem egy 19 éves kislányt szeretnék a gyermekem mellé. Gondolj kicsit rá is. Szerintem sem működne, inkább a saját korosztályodból válogass.
2011. jan. 8. 11:13
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném h komoly lenne de legalább valami más lehetne..és szerintetek lefeküdne velem?
2011. jan. 8. 11:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Azt mi honnan tudjuk?..
2011. jan. 8. 11:17
 10/16 anonim ***** válasza:

En osszejonnek, de egyejszakasra biztos nem, mert az nem az en vilagom.

Nem erdekel a kor, ha szeretek valakit, az lehet 20 eves, de ha epp 35 es en megorulok erte, szeretem es viszont szeret, akkor nem erdekel az a 15 ev.

De ez fugg a lanytol is. En nem vagyok bulizos, jobban szeretem a meghitt, beszelgetos esteket a barataimmal, vagy csak egy konyv felett ulni es olvasgatni.

Viszont egy olyan 19 eves lany, aki meg most kieli magat, nem hiszem, hogy jo peldat mutatna a gyermekednek.

Te pedig elsosorban apa vagy, ra kell gondolnod, hogy hogyan fogadna, ha ilyen fiatal neveloanyja lenne.

Egyejszakas...hat, azt hittem, van az a kor, amikor mar nem erre mennek a pasik.(:

20/L

2011. jan. 8. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!