Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lanyok, kivancsi vagyok, hogy kell meghoditani benneteket? Mi a titok? Mire kell vigyaznom?
légy természetes, kedves, humoros. az erőltetettség minden téren árt az esélyeidnek.
sok hiedelemmel ellentétben a legfontosabb az EGO. ha magabiztos vagy, hiszel magadban, vannak céljaid, akkor azt érezni a kisugárzásodon.
ne akarj mindenképp kapura rúgni, élvezd az együtt töltött időt, az udvarlás, mint olyan, ne arról szóljon, hogy becserkészd a nőt, hanem tedd úgy, hogy neked is legalább olyan kellemes legyen, élvezd a nőt, a kisugárzását, hogy milyen vele lenni. figyelj arra, amit mond.
ami nem szerencsés (a teljesség igénye nélkül): a kezdet kezdetén NEM beszélünk exekről, nem beszélünk lány barátokról, sőt lány rokonokról se sokat, ne beszélj arról, hogy gyermekeid leendő anyját keresd - ne törődj a távoli jövővel, a pillanatra figyelj. ne tárd ki a szíved azonnal, ne regéld el az életedet, inkább beszéltesd (a csajok szeretnek szövegelni).
figyelj a jelekre, ha érdeklődik, közeledben marad, nem húzódik el a futó érintéstől, akkor jó vagy, fokozatosan adagolhatod.
hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még úgyis írnak jókat.
Külsőleg amire vigyázni kell szerimtem:
-ápoltság(fogak,köröm,fül fokozott figyelem)
-mindig használj izzadásgátlót,ha nem használsz,mert sajna van ilyen....
H kit hogy kell meghódítani,az egyénfüggő.
Én pl szeretem az izmosabb pasikat.(izgató meg biztonságérzetem van mellettük)
Szerintem az a minimum,h más csajokat nem bámulsz meg egy csaj mellett és h ő az első és nem a haverjaid.
A jó szöveg elengedhetetlen...
21
Őszinte leszek veled, nincs semmiféle titkos recept. Minden nő más és más. Ami jó az egyiknek, lehet a másiknak nem tetszik. Ami általában bejön:
Nem árt egy kis egészséges önkritika, rájönni, hogy személyszerint te miben vagy jó, rossz. Mi az a tulajdonság, amit felhasználva egészséges magabiztosságot tudsz sugározni. Ami ugyancsak fontos. Nem kell mindenáron nyomulni. Az itteni kérdéseket olvasgatva, sok esetben (nem csak a tinik körében) a lány figyelmét felkelti az, ha nem tudja, hogy bizonyos megnyilvánulásokat minek tekinthet. Tetszik neked, vagy csak barátkozni akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!