Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tetszik a srác? 21/L
Menj oda hozza és kérdezz meg valami mindennapit. Pl mikor lesz a legközelebbi bál, vagy hallotta-e hogy, esetleg hány óra, vagy segítene e neked vmiben:D
ezek mindig bejönnek
Ne féljél,ha tetszik neked,és ő erről nem tud,mert nem gondolat olvasó,akkor menjél oda hozzá,például az utcán,mond meg neki,hogy tetszik neked,és szivesen elhívnád ide,vagy oda(mozi,fagyizni,stb.)
A többi,meg csak rajtatok mulik,az meg hogy a lakhelyeden ki mit mond,gondol.......kit érdekel!
"Kérdezd meg hogy most nappal van-e vagy éjszaka? Tuti duma!"
áááá ez tuti duma :D én szanaszét mosolyognám magam ha odajönne egy lány és ilyet szólna.
amúgy nem hülyeség az ilyen szöveg. én gondolkoztam már rajta. elvileg ilyen esetben kapásból vágja, hogy azért mentél oda mert meg szeretnéd ismerni a másikat -persze ha nem totál zokni- és ha van kedve ismerkedni akkor leüti a labdát és mondd valami vicceset amin mindketten jót mosolyogtok :):)
Sajna nem fősulis, egy benzinkuton dolgozik.. De kb 2 naponta kijárok.. néha ok nélkül is csak h hátha kinn van :D Azért oda nem megyek hozzá,de a segítségét talán kérem,hátha jutok vmire.
Ha nem ismerném,vagy nem helyi lenne simán nyomatnám ezeket a szövegeket, pl nappal van vagy éjszaka,vagy télle mondanám h bejön. De a nagy para h helyi :D
De vmit kitalálok, köszi a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!