Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívni sétálni egy lányt nem ómódi? SÜRGŐS!
Egy faluban lakunk, nincs mozi, semmi vendéglő...sétálni szeretném elhívni a lányt...már msnen beszéltünk a járásról, és azt mondta hogy lehet köztünk valami:-s
elhívhatom sétálni?és ha igent mond, akkor hol találkozzunk?még sosem voltam sétálni lánnyal...
találkozásnál puszi vagy valami?
sürgős !
kérlek segítsetek!
Hy
Figyi!
Itt nem az a lényeg, hogy hova viszed, hanem hogy veled legyen, nem igaz?
Mondta, hogy lehet valami, tehát feladta a labdát, neked csak jól kell visszapasszolnod, és nyert ügyed van
Amúgy meg nincs jobb egy kis pikniknél a közeli erdőben, tudod, pokróc, kis kosárka, stb...
Hidd el, meg fog lepődni rajta, hogy ilyen figyelmes vagy:)
25 ffi
17:54
jóötlet és igazad is van, lényeg az együtt lét...nem akarok kötekedő lenni, de azért a piknik talaj menti fagyoknál, nagykabátba, dermedt kezekkel, elég romantika gyilkos :)
de tavasszal vagy nyáron tökéletes program :)
Elhívtam, és azt mondta, hogy ma nem engedik ki, és halasszuk holnapra!És hogy nagyon jól esett hogy elhívtam, mert már ő is gondolt erre, és úgy érzi hogy kezd belémszeretni:D:D:D
Köszi minden választ
Először séta a közelben. Nem is fontos órákig fagyasztani egymást :)
Aztán később (1-2 ilyen után) mehettek messzebb is, ahol már több a választék. Előtte körülnézhetsz, hogy mik a lehetőségek, ne együtt keresgéljetek a hidegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!