Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen egy 14-18 év közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy 14-18 év közötti csajnak az álompasi?

Figyelt kérdés
Vagy csak férfi ideálja, akivel járna
2011. jan. 6. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:

17-21 éves:)

egyébként meg ne legyen túlzottan gyerekes, és ne töltsön több időt a tükör előtt, mint én. persze, azért legyen igényes. csak nőiesen igényes :)

van még egy csomó szempont, de elég változó mindenkinél:)

2011. jan. 6. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Az én álompasim :

Valamiben különleges. Mindegy hogy miben.

Soha nem hazudna nekem.

Nem a pénzemért szeret, hanem önmagamért.

Azt szeretném ha idősebb lenne nállam, de ha nem az sem baj.A tökéletesbe még belefér. 15/L

2011. jan. 6. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Megy az álszenteskedés ezerrel. Az ilyen idős csajoknak az álompasi: (nagyon) jóképű, minden tekintetben követi a divatot, partyarc, illetve ahogy idősödnek, a srác anyagi helyzete is egyre fontosabb, szóval egy 17-18 éves lány már elvárja, hogy legalább egy kocsid legyen. Persze biztos van sok kivétel, de ez az átlag.
2011. jan. 6. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, hogy az "átlag" 14-18 között turkálsz, vagy valami különlegesebbet szeretnél:). Amúgy akiknek van egy kis egyéniségük, azoknál teljesen változó. Nekem nincs kimondottan álompasi. Ugyanúgy tetszenek teljesen különböző srácok. Lényeg hogy legyen egyénisége, legyen szerethető:). Na persze nem mondom hogy egyáltalán nincsenek elvárások, de hát senki sem tökéletes, senki sem felelhet meg minden kritériumnak.:)
2011. jan. 6. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:

[link] Ő az ideálom! :D

17/L

2011. jan. 6. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:

170-175cm

barna bőr

barna/fekete haj

barna szem

kocka has:P

2011. jan. 6. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:

15-17 éves.

NAGYON magas.

Vagány, laza, kicsit izmos. (nem kigyúrt)

14l

2011. jan. 6. 17:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Pont ma lettem 14.

Szóval:

Legyen; olyan haja, amibe bele lehet túrni, kicsit mediterrán tipusú, kedves, jóképű (számomra legalábbis), okos de nem stréber, szeretni képes, nem öntelt, kijöjjön a családommal, ne csak egy éjszakás kaland legyek számára, magasabb nálam, enyhén kigyúrt, és minden egyes nap szeressem és én viszont!

2011. jan. 6. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Az első ami nagyon fontos,az az hogy meg legyen őrülve értem,imádjon.:)

Hűséges,beszédes,megértő,tisztelettudó,férfias.

Ha a fizikai vonzalmat nézzük,akkor nincs különösebb kikötésem.Számomra a belső fontosabb,annyi a lényeg hogy működjön a kémia.Tetszett már zöld szemű,(rövid majd hosszú)barna hajú srác,és szőke hosszúhajú barna szemű is.Személyiségre is ellentétek voltak.Ami talán úgy nagyon megfog,az az illat,szélles váll,hosszú haj.Nem az ideáljaim a tipikus jópasik(Brad Pitt,Ronaldo meg akik szinte mindenkinek tetszenek),furcsa ízlésem van a környezetem szerint is.Kor sem akadályoz ebben,még 20 évnyi sem:)

14/L

2011. jún. 20. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!