Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy 14-18 év közötti csajnak az álompasi?
17-21 éves:)
egyébként meg ne legyen túlzottan gyerekes, és ne töltsön több időt a tükör előtt, mint én. persze, azért legyen igényes. csak nőiesen igényes :)
van még egy csomó szempont, de elég változó mindenkinél:)
Az én álompasim :
Valamiben különleges. Mindegy hogy miben.
Soha nem hazudna nekem.
Nem a pénzemért szeret, hanem önmagamért.
Azt szeretném ha idősebb lenne nállam, de ha nem az sem baj.A tökéletesbe még belefér. 15/L
170-175cm
barna bőr
barna/fekete haj
barna szem
kocka has:P
15-17 éves.
NAGYON magas.
Vagány, laza, kicsit izmos. (nem kigyúrt)
14l
Pont ma lettem 14.
Szóval:
Legyen; olyan haja, amibe bele lehet túrni, kicsit mediterrán tipusú, kedves, jóképű (számomra legalábbis), okos de nem stréber, szeretni képes, nem öntelt, kijöjjön a családommal, ne csak egy éjszakás kaland legyek számára, magasabb nálam, enyhén kigyúrt, és minden egyes nap szeressem és én viszont!
Az első ami nagyon fontos,az az hogy meg legyen őrülve értem,imádjon.:)
Hűséges,beszédes,megértő,tisztelettudó,férfias.
Ha a fizikai vonzalmat nézzük,akkor nincs különösebb kikötésem.Számomra a belső fontosabb,annyi a lényeg hogy működjön a kémia.Tetszett már zöld szemű,(rövid majd hosszú)barna hajú srác,és szőke hosszúhajú barna szemű is.Személyiségre is ellentétek voltak.Ami talán úgy nagyon megfog,az az illat,szélles váll,hosszú haj.Nem az ideáljaim a tipikus jópasik(Brad Pitt,Ronaldo meg akik szinte mindenkinek tetszenek),furcsa ízlésem van a környezetem szerint is.Kor sem akadályoz ebben,még 20 évnyi sem:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!