Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúval már kétszer randiztunk, de még nem
jöttünk össze, akkor megcsalásnak számít, ha valakivel
camban masztiztam? (16 L)
küldj nekem is képet és akkor elmúlik a lelkiismeret furdalásod :)
egyébként ez amolyan határeset dolog szerintem.
nem olyan angyon régen ismerkedtem neten, küldözgettünk mindenféle képeket egymásnak (leginkább intim részekről, ugyebár), jó volt, vicces volt, izgatott is a dolog.
aztán elkezdtem randizni egy lánnyal és egy-két randi után abbahagytam a netes baromkodást.
most ebből akkor vond le a logikus következtetést :)
2011. jan. 5. 14:34
Nem megcsalás ellenben ótvar ribanckodás. Nagyon valószínű, hogy te a jövőben bármikor képes leszel megcsalni majd az éppen leendő párodat. Ha nem akarod ezt, uralkodj magadon, és szeress egy embert, és csak vele csinálj bármilyen szexuális dolgot.
2011. jan. 5. 14:34
13/16 A kérdező kommentje:
Úgy lesz, uralkodni fogok magamon, mondom még nem is csináltam ilyet de nem is fogok. A srácra fogok ezentúl koncentrálni. Ez a rossz érzés meg majd remélem elmúlik. Köszönöm a válaszokat, azt hiszem, levonta a tanulságokat és hogy ezentúl mit nem szabad csinálnom.
(Most ezt úgy sem hiszitek el, de nem szoktam ribanckodni, jó tanuló vagyok meg minden)
Őrület, gyerekek. A szex nem játék. Véresen komoly dolog. A világon a legkomolyabb. Micsoda dolog már, hogy a neten mutogatják magukat a (felvilágosítatlan?) tinik. Örülök, hogy megértetted a dolog súlyát. Becsüllek érte. Ha ilyesfajta téma szóba kerül, persze ne reklámozd, mit csináltál, de okvetlenül mondd el a társaidnak is, ha nem tudják, hogy a neten kitárulkozni illetlen és felelőtlen dolog és nem szabad. Mert szívás lesz a vége.
2011. jan. 5. 16:31
Na jol leoltottak. El is kezdtél fogadkozni, hogy soha többé. Nagyon aranyos kislány vagy. Az alapeset az alábbi. A két randi az még semmi. Kedved volt a testeddel dicsekedni egy kicsit egy idegennek. Nem olyan nagy bün az. Csak akkor ha már elkötelezted magad valaki mellett.
2011. jan. 5. 16:42
Ne törődj a nagyokosokkal. Ez nem megcsalás. A megcsalás akkor lenne, ha valaki felé úgy viselkednél, hogy a szerelme vagy és közben más valakivel létesítenél aktust. Hol van ez ettől? Ha meg webcamban masztizol, nyugodtan tedd, sennkinek nem ártasz vele, csak arra vigyázz, hogy az arcod vagy a privát adatain ne tudódjanak ki.
2011. jan. 20. 17:46
Kapcsolódó kérdések: