Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít? Elmomdjam neki?
Figyelt kérdés
másfél hónapja ismerkedtem meg Zolival egy szórakozóhelyen. Azóta elég laza kapcsolatban vagyunk, kb hetente 1x találkozunk (ilyenkor általában csókolózunk is), általában 2 naponta dumálunk telefonon. Én ezt nem tekintem kapcsolatnak, szerintem ő sem. A helyzet az, hogy hétfőn lefeküdtem egy nagyon jó barátommal. Kapcsolatot nem akar egyikünk sem. Csak így alakult... Elmondjam a Zolinak?2008. okt. 16. 21:51
1/5 anonim válasza:
Gondold át, fordítva Te hogy éreznéd magad és úgy cselekedj ^^
U.I.: Szar ügy :P
2/5 anonim válasza:
Szerintem ami közöttetek van az nem nevezhető kapcsolatnak, így nem tartozol neki elszámolással.
Petranova
3/5 anonim válasza:
Semmi esetre se mond el neki, mert nem vagytok "kapcsolatban" !
4/5 anonim válasza:
Ne. Ha van kapcsolat azért, mert ha nem tudja nem fáj. Ha nincs, akkor meg azért.
5/5 anonim válasza:
Az ilyesmit sose mond el, ha nem tudja nem fáj, ha tudja akkor meg neked nem fáj...
-NWO-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!