Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondanád meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondanád meg egy lánynak (akinek van pasija) hogy őrülten szerelmes vagy belé úgy hogy nem bántod meg vele?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 15:26
 1/5 nielindi ***** válasza:
szerinted azzal megbántasz valakit, ha elmondod, h szereted?!?!
2011. jan. 4. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezzel nem hinném, hogy megbántanád, hiszen csak az érzéseidet mondanád el(ami pozitív).

Monjuk ez az "őrülten szerelmes vagyok beléd" kicsit túlzás, nem? Inkább csak simán mondd el neki, hogy nem közömbös, és "bánt" téged, hogy van barátja. Kérdezd meg, hogy ő mit gondol erről.

Viszont, ha jól működő, boldog kapcsolatban van, akkor ne számíts sokra.

2011. jan. 4. 15:30
 3/5 Funktasztikus ***** válasza:
én nem mondanám meg sehogy:) nem vagyok fa.szkalap hogy elvegyem más nöjét-.-
2011. jan. 4. 15:42
 4/5 Funktasztikus ***** válasza:
meg nem is szeretnék a psival balhét
2011. jan. 4. 15:43
 5/5 Altair1191 ***** válasza:

Sehogy. Próbáld elfelejteni.

Ha nem tűnik komolynak az egész akkor utánozz engem: 3 éve vártam a megfelelő pillanatra, de mindig volt valaki. A legutóbbi volt a legdurvább, az egyik legjobb haverom volt az. De senkivel nem volt semmi, csak mondták de nem beszéltek, nem találkoztak. Gondoltam hogy ez komolyabb de reméltem nem valami hosszú életű lesz. 3 nap volt az egész. 3 évet vártam, sokat fájt, ma jött el a pillanat, Igent kaptam. Az utána lévő órák, kiestek, momentán az is hogyan kerültem én haza. Egyszer csak már nemvolt ott, láttam beszállni a kocsiba és hazamenni. Azóta le vagyok lombozva,de ha ránézek a képére sokkal jobban érzem magam. Ezelőtt ez fordítva volt. Ha úgy érzed hogyha az a személy nem lenne akkor lenne esélyed,és nem tűnik komolynak akkor tarts ki. Ha nem, akkor nincs mit tenni, el kell felejtened. Megmondhatod neki, de nem sok eredménye lesz. Sajnállak, nem a legjobb érzés. Most hogy bele próbálom képzelni magam úgy hogy az illetőnek komoly a kapcsolata, ez még rosszabb mint az én 3 évem amiben minden nap szenvedés, kb 3 idiótát vertem szét ez miatt, tegnap totál görcsös voltam, most ez a 3 perc meggyógyított 3 évet!

Megint egy hosszú monológ lett belőle,de ha valaki ismeri más helyzetét jobban megérti hogy mit akar tanácsolni.

2011. jan. 4. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!