Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha nem merek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem merek a lányokkak, nőkkel ismerkedni és már múltam 25? Hogy változhatnék meg úgy, hogy érdekes és vonzó legyek a lányok számára?

Figyelt kérdés

Már pusztán a tapasztalatlanságom is visszatart.

Látni rajtam ami meg nekik nem tetszik szerintem.

Egy nő sem szereti a beszari,bizonytalan,határozatlan pasikat.

Haverok sincsenek akikkel eljárhatnék.

Ráadásul a tapasztalatlanságom elég kínos ebben a korban.

2011. jan. 4. 10:04
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
örülök h kedvet csináltam hozzá!í:)))kiváncsi lennék a kérdező mit szól?
2011. jan. 5. 22:40
 22/31 A kérdező kommentje:

A kérdező mindekinek válaszolni fog !!

Muszály változtatnom,mert a tököm tele van magammal !!!

16:00

Vekkel ezelött már próbáltam a táncot. Annyi közömvan hozz,mint az űrrepüléshez. Nagyon nem ment. MOst is szeretnék. A latin táncok többsége meg amúgy is tetszik.

Ahová eljárhatnék oda pont azért nem tudok,mert akkor van edzésem is. Na meg teljesen,totálisan béna vagyok. Nem tudok táncolni.

De nagyon örülnék ha tudnék !!!! Csak az nálam néhány év mire belejövök valamibe.

másik 16:00

Eldöntöttem csak nem tudok és nem merek. Az emberek zöme a saját érdekében cselekszi,nem?

Igazából nincsenek alaklamak..... ha csak az nem számít,hogy több évente egy-egy

Most volt egy.

A nehézségek visszatartanak a változtatásban az biztos.

Szar,hogy másnak megy magától nekem meg dolgozni kell érte.

A prosti nem megoldás--hidd el !!

Szerintem már elment az esély a lánynál. De fogunk még találkozni.

Hívtam ( buliba nem,nem tudok "bulizni") nem akart jönni. Persze így is találkoztunk eleget.

3 találkozó ??? 1, ő nem aza a lány,2 annál jóval több volt már és amikor lett volna lehetőségem nem mertem élni vele.

Az én életem,már csak valahogy helyre kellene hozni!!

erő kéne hozzá..

21:12

Milyen holtponton nem estem át ?

Jajj,nem járok buliba. Nem tudok. Mit csináljak ott. Táncolni nem tudok, a leégést meg elkerülném.

A 15-6 évesek kiröhögnének..

Szerintem annyira látszik rajtam,hogy lúzer vagyok,hogy még arámanős macák sem akarnának..... ez a véleményem.

Bárcsak több bátorságom lenne. Félek a beégéstől,meg,hogy híre megy. Ha egy lánynál beégsz arról az összes barátnőj előbb-utóbb tudni fog. Annál atársaságnál,mer nem lesz esély. Vagy te,mint lány másképp látod ?

"Tréningelni" jó lenne. Én a csókról annyit tudok,hogy igen is számít.

De majd hamegin úgy alakul azzal alányal próbálkozni fogok.

De ői olyan,hogy pusz aztán gyorsan lelép. Bénaságomból adódóan nem találok alkalmat a csókra. Na meg ha visszautasít.....

2011. jan. 6. 08:50
 23/31 anonim ***** válasza:

Figyu!

Arra nem gondolsz hogy aki tapasztaltabb az is elkezte valamikor...

Én is ugyanugy rinyáztam mikor elösször mentem discóba16-évesen mikor megittam az első sörömet és jól éreztem magham a discóba...ha elmész bulizni nehidd már azt hogy mindenki csak téged fog bámulni(ha rózsa szín vírítós tütüt vennél fel akkor talán igen XD )..Na szal más emberek is azért mennek partykba hogy magukkal törödjenek és ne másokkal...

És azt a gondolatmenetet felejtsed el ha beégsz akkor már aznap este mindenki tudni fog róla és csak röhögni fognak...Szerintem ez nem így működik!!!Ha beégsz akkor az ugyis kettőtők közt marad ,max még a legjobb barátnőinek elmondhatja de akkor sem röhögni fognak szerintem mert ha azt csinálnák akkor hidd el nekem nem érnek ők többet egy guminőnél sem többet amit az alkoholmentes sör mellé adnak!!!! XD

Nos ha netán beégsz egy nőnél akkor tényleg semmi gond mert az a legkevesebb ami történhet veled...Én éltem már át sokkal rosszabbat is!!!Mindent kilehet heverni...meg amugy is a tapasztalatszerzésnél nem csak a jó dolgokat kell megtapasztalni!!!!Ha nemtapasztalod meg a rosszat akkor a jót meg nemtudod kellőképen megértékelni!!!

Még valami ha elmész netán táncolni akkor tudtommal az emberek azért mennek el oda hogy megtanulják...senki sem ugy megy oda hogy egyból lenyomja petrik s-zit...Szal nem gáz ha nem tudsz semmit a táncól mert azért van ott az oktató akik általában megérik a pénzüket ha mindent jól magyaráznak és mutatnak és a táncpartered is biztos segítene...

Amugy ha télleg katasztrófa vagy mármint ugy érzed akkor azt a külvilág felé ne mutasd ki ne mond!Ha kell tanulj meg színészkedni meg hazudni....

Sajna én sem vagyok egy adonisz de megtanultam magamtól a nőket kibeszélni a bugyiból,általába többnyire lefoglal a munkám meg keveset is járok bulizni ,életem szerelmét másodjára is elveszítettem ,dde én még is teszek róla ha elmegyek valahová akkor ezt egyáltalán ne lássák rajtam hogy milyen lekiállapotban vagyok.De teszek róla hogy egy picivel mindig jobban érezzem magam és nem adom fel!!!

Szal üdvözöllek a valóvilágban!!!!

Ui:Tetszettek a linkek? XD

2011. jan. 6. 12:04
 24/31 anonim ***** válasza:

Áruld már el, hogy mennyi idő után érzed azt, hogy meg kell fognod a kezét ill. ideje megcsókolni!

Beégés: Egy visszautasítás nem beégés. Nem kell haragudni arra, akinek nem jössz be.

Én is azt hittem, hogy sosem fog nekem menni a tánc. Most megköszönik a lányok, hogy megtanítottam nekik...

Nem döntötted még el. Olyan nincs, hogy eldöntötted, hogy ugrassz, közben mégis ott állsz. Ha a cél fontosabb a félelemnél, akkor döntöttél.

Nem csak buli és diszkó létezik.

2011. jan. 6. 12:35
 25/31 anonim ***** válasza:

21:12-es vagyok.

Holtpont alatt arra gondoltam, amit beszéltünk, ha egyszer már kipróbálod milyen odasimulni valakihez stb. akkor majd keresed azt az élményt, és könnyebben eléred ezt a szintet új lányokkal. Tényleg csak az első élményig tűnik nehéznek az út, aztán már úgy megy, mint a karikacsapás.

Hmm..:-/ Pedig ha lenne társaságod a buliban (ezért kérdeztem hátha vannak korodbeli vidám kollegáid), meg innál egy picit, szerintem meglátnád, hogy nem vészes. Tudom, nem szép dolog alkoholizálásra bíztatni, de van az ivásnak egy kellemes szintje, mikor elérsz egy ilyen "minden mindegy, egyszer élünk" hangulatot, így ekkor könnyen átléphetnél a már említett holtponton. Aztán lehet, hogy legközelebb nem is kéne buliban vergődnöd, hanem bátor lennél annál a lánynál, aki igazán tetszik.

A legtöbb helyen kérnek személyit este, szóval 18 év feletti a felhozatal. Azért 25 évesen egyáltalán nem vagy "kiöregedve". Mondjuk nem tudom milyen a fizimiskád, de szerintem sok 25 évesről meg nem lehet mondani, hogy most 21 vagy 25.

Szerintem azért a lányok alapvetően lelkisek és megértőek. Én tényleg csak azt tudom mondani, ha határozottan csinálsz valamit (persze-persze, a határozottság látszatáig is el kell jutni..), meg nem mondják, hogy az jó-e vagy rossz. Mármint, miért ne lehetne, hogy az előző barátnőd így szerette, hogy megcsókold? Minden párnak össze kell hangolódni, az nem ér semmit, hogy az egyik fél, már hej, de milyen tapasztalt, mert lehet, hogy az a lány nem is szereti ha pl. propellereznek a szájában, viszont valaki meg pont attól indul be. Abban igazad lehet, ha az ember nagyon kis mulya, azt megérzik, és nem túl bíztató, de határozottan bármit csinálhatsz, mindegy, mert úgyis kialakul, hogy ki mit szeret.

2011. jan. 6. 12:38
 26/31 anonim ***** válasza:

"ugrassz, közben mégis ott állsz"

Ott a pont!!!Ezt Nagyon ott volt!!!

Látod azért mennyien törödünk Veled!!!

2011. jan. 6. 13:58
 27/31 anonim ***** válasza:
Írd le milyen zenéket szeretsz!!!!
2011. jan. 6. 14:17
 28/31 A kérdező kommentje:

12:04

Te links fiú..

Megnéztem a videókat.

Az elsőt pont láttam a tv-ben is. :-)

Abban én is egyetértek veled,hogya rossza tis meg kell tapasztalni,hogy tudjuk értékelni a jót.

16 évesen más, már múltam 25. Akarva akartlanul is van elvárás a krormbeliek felé-aminek nem tudok elegettenni.

Bár egy rámenós macánál,egy kalanadnál leginkább csak egy valamiben kell(ene) bizonyítani....

-A táncon már rég gondolkozok.Csak ismerem mamag és attól,jhy eljárok tanulni még bulizni nem fogok ....

-Csak remélme az alegrosszabb ami történhet,hogy beégek

12:35

igazad van,még csak ott állok !!

-nem az eltelt idő számított hanem a helyzet nem volt olyan,hogy megcsókoljam. Nem idő kérdése szerintem.

-egy szóval sem mondtam,hogy haragszom bárkire is akinek nem jönnék be...

-nem csak buli és diszkó létezik... csak azt tudom,hogy az emberek mindíg erről eszélnek

21:12

Ja az a holtpont. De amíg nem estem át a holponton addig .. nehéz dolgom lesz . (lezs ? )

Elhiszem,hogy az első élmnyig nehéz után könnyebb,de addig...érted

Nem olan ivásra bíztatsz,ezzel nincs is baj.

Engem rendszeren idősebbnek néznek :-(

Lehet,hogy megértőek csak én tutyimutyi vagyok és nem várnak...

Az igaz,hogy ösze kell szokni.

Meg azt is mondhatom,hogy más így szerette--ez tök jó megközelítés

Akkor már csak határozottságot kell szereznem. :-)

ez a baj....

2011. jan. 6. 15:23
 29/31 A kérdező kommentje:
Zenében mindegy..nincs konkrét,hogy ezt afajtát szeretem azt nem
2011. jan. 6. 15:24
 30/31 anonim ***** válasza:

egyetlen zene stílus sincs ami ugy megfogná az agyadat ???

Ami táncra késztetne?Mikor belehalgatsz és átéled és tobbolnál rá?

2011. jan. 6. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!