Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha nem merek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem merek a lányokkak, nőkkel ismerkedni és már múltam 25? Hogy változhatnék meg úgy, hogy érdekes és vonzó legyek a lányok számára?

Figyelt kérdés

Már pusztán a tapasztalatlanságom is visszatart.

Látni rajtam ami meg nekik nem tetszik szerintem.

Egy nő sem szereti a beszari,bizonytalan,határozatlan pasikat.

Haverok sincsenek akikkel eljárhatnék.

Ráadásul a tapasztalatlanságom elég kínos ebben a korban.

2011. jan. 4. 10:04
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nemmertem megcsókolni a lányt.

Szerintem sajnos már elúszott a dolog. Pedig vele azért lett volna jó,mert tudom,hogy volt nála esélyem.

-A rámenős macáktól félnék. Ott már bizonyítani kell.

-Még nem tapasztalatammeg milyen odasimulni valakihez,stb.

2011. jan. 4. 15:20
 12/31 A kérdező kommentje:

Elképzelni sem tudom hogyan,minek a hatására válhaték sokkal lazább,bevállalósabbá.

Anyire nem tudok mit adni a nőknek. Még jó sexet sem,hogy legalább egy buliba egyéjszakás kapcsolatot keressek.

Mondjuk az is baj,hogy nincsa aki húzzon blele az ilyesmibe. ...

irigyellek titeket..

2011. jan. 4. 15:23
 13/31 anonim válasza:
hát figyelj.nem tudom hogy állsz az ilyenekkel,de sz.tem érdemes megpróbálni.én jártam táncolni,salsázni.tudom most azt gondolod:azt soha!!!!de gondold meg.eleve jó,mert több csaj van mint pasi-ugyebár lányok hamarabb mennek táncolni,mint fiúk-ráadásul megvan a kapcsolat:mert általában körtánc,ami azt jelenti,h ugye váltogatják egymást a párok,nem maradsz lány nélkül.meg van egy csomó csaj-nálunk ez volt-aki pasizni jár!voltak bulizni is meg minden.a mi társaságunkba már volt olyan baba,nem is egy,akinek a szülei salsán jöttek össze.sz.tem próbáld meg.érdemes!!!láttam,h a félénkebb pasik is hogy fel oldódnak!nagy önbizalomnövelő hatása van!!!
2011. jan. 4. 16:00
 14/31 anonim ***** válasza:

szerintem Te még nemdöntötted el hogy változtatni akarsz...A saját érdekedben cselekszel...Sok nő van a világon szal választék is akad.

Nézz magadba.Minden egyes alkalmat amit kihagysz gondolj rá ugy mint ha életed legnagyobb lehetőségét hagytad volna ki!!!Szal neked kell erőt venni magadon hogy változtass!!!Nem lessz könnyő,nem lessz csalódásmentes de megéri!!!meg ha tapasztalatot akarsz szerezni akkor még egy prostituált is megteszi-kellő védelemmel és érzések nélkül...

Amugy ha ugyérezted hogy annál a bizonyos lánynál volt esélyed akkor még sosem késő...hívd el beszélgetni vagy mond meg neki hogy randira hívod(ebben az esetben a randi végén vagy a 3tali után már smaci is mehet)viddel olyan helyre ami talán érdekelheti mindkettőtőket...mindig figyelj miket mond a csaj ha nem érted akkor is aha meg minden mármint mindig neki legyen igaza...sok nő sokat szeret dumálni...XD arra figyelj oda hogy bolodozhatsz is néha de ne sokat és túlságosan rámenősnek sem szabad lenni szal mindent a maga idejében...egyenlőre ennyit....gondolkozz el rajta hogy mit csinálsz mert ez a Te életed , és csak is Te tudod helyrehozni!!!!!!!!!Illetve bepótolni!!!!

Üdv!

2011. jan. 4. 16:00
 15/31 anonim ***** válasza:

Ui:most nézem mit írt az salsás...

a salsa szerintem is jó ötlet..én is eljárnék XD

2011. jan. 4. 16:04
 16/31 anonim ***** válasza:
Hmm.. szóval még nem estél át ezen a holtponton. Én lányként voltam ebben a helyzetben, és hidd el (utólag), nem nagy kunszt. Ez lehet, hogy elég hülyén hangzik, de ha oldott hangulatban egy buliban összeszednél egy már említett rámenős macát, - egyébként komolyan mondom, a lányok se várnak nemtommiket, szóval nem tudsz beégni, hogy nem jól érinted meg, vagy nem jól csókolsz, csak bátran tégy bármit, amit jónak látsz:) - rajta tudnál "tréningelni". Hisz nem lenne ijedtség se, hisz buli van, az ember épp nem a jövőjét tervezi. Tehát egy ilyen lány, mivel nem úgy állna, mint egy darab fa, talán lázba is hozna, meg jóformán tudnád őt utánozni. Én így képzelném, hogy egy ilyen tapasztalat jót tenne, ez után meg már bátran azt szedsz föl, akti akarsz.:) De a salsá-s se rossz!
2011. jan. 4. 21:12
 17/31 anonim ***** válasza:

Menj el táncolni! Első 3 alkalom sz@r lesz, de aztán egy jobban fogod érezni magad.

Fél év alatt megtanulsz úgy táncolni, hogy a kezdő lányok be fognak állni mögéd.

2011. jan. 5. 10:58
 18/31 anonim válasza:
én a salsás:))) azért mondtam,mert szerintem,legalább is,ha magamból indulok ki direkt aranyos,ha ügyetlenkednek a fiúk.még beszélgetés is lehet egy egy rossz lépésből.így már a jókedv is legalább megvan(meg rálehet fogni ha odamész egy csajhoz.-figyu ez a lépés nem megy gyakorolnád velem?-tuti nem mond nemet!!!)meg már az is nagy dolog nekünk lányoknak,h van olyan pasi aki bemeri vállalni,h táncol:))))
2011. jan. 5. 11:37
 19/31 anonim ***** válasza:
2011. jan. 5. 18:43
 20/31 anonim ***** válasza:
2011. jan. 5. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!