Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró a pici súlyfelesleg?
Hello! 20 éves lány vagyok, van egy pici süly feleslegem, amit öltözködéssel jól titkolok, mégsincs barátom! Csinosnak és szépnek mondanak, de amiatt hogy nincs pasim nem érzem magam annak:S Fogyni nem tudok...:S
Így már ott tartok hogy teljesen csúnyának és dagadtnak érzem magam! A pasiknak mi kell egy nőben? Mi fogja meg?
Így látatlanban azt mondom nem zavaró, legalábbis nekem. De mi vizuális lények vagyunk, ha nem látjuk, csak leírásból nehéz megmondani.
Ha gondolod küldj el képet privátban és megmondom :)
21/F
A nők hajlamosak önző módon túlzottan alulértékelni magukat, mert arra vágynak, hogy felülértékeljék őket.
Mindig is rühelltek azokat a végtelenül vonzzó és csinos nőket, akik magukat kövérnek tartották. Undorító. Szokj le róla.
én 165centi mellé vagyok 70-73kg, most is van pasim, és 15 éves korom óta szinte folyamatosan (a leghosszabb szingli időszakom 6 hónap volt), merem állítani, hogy gázabb arányaim vannak a Tiédnél - nekem bizony a fenekemen van :S -, és ennek ellenére voltak kapcsolataim, elég hosszú távúak. nem ezen múlik!
azon múlik, hogy Téged mennyire zavar... én beletörődtem, ennyi az annyi, van egy vaskos "csontozatom" :D nem hordok magassarkút, nem akarom kivillantani a hasamat, kényelmes ruhákat hordok, és igyekszem magabiztos maradni. van stílusom, igyekszem értelmes beszélgetőpartner lenni, megvan a magam hobbija, lehetőségekhez képest optimista, kedves és humoros próbálok maradni.
az egyetlen szép külalaki bélyeg, amit magaménak tudhatok az a hosszú hajam (csak hogy teljes legyen a kép), két srác is volt, akinél ez amolyan mindent visz tényező. jelenleg is, életem párja hosszú haj 'fetisiszta', és neki a korábbi barátnői mind 60kg alatt voltak (korábban mondta is, mikor még nem jártunk, hogy nála egy nő csak ez alatt jöhet számításba :D), aztán mégis velem él együtt :) és azért egy élettársi szintű dolog nem a hajhosszúságon, a fenékméreten vagy a kilókon múlik... ott már az számít inkább, ami a fejekben van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!