Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozás. Kell venni ajándékot?
Kedves lányok !
Szeretném tőletek megkérdezni , hogy ha először találkoztok egy fiúval elvárjátok tőle hogy vegyen nektek vmi ajándékot ? ( plüss állatka vagy bonbon)
sehanyadik találkozón nem várnék el ilyet, sőt igazából nem is örülnék ezeknek, meg a virágnak se, de én külön "faj" vagyok ilyen téren :D:D
de a többi csaj se várja el, hidd el... főleg elsőre... a vörös rózsát azért szokták szeretni, de bonbon meg ilyesmi még korai
nagyon fontos hogy milyen korosztályról van szó, és milyen típusú a lány!
Egy régimódi, vagy kis szende aranyos csaj biztosan örülne egy szál virágnak és az úriemberhez méltó viselkedésnek. Egy magát vagánynak valló csaj nyilván lesz@rja az ilyesmit, és vannak olyanok is akiknek az a lényeg hogy minél lazább menő csávónak tűnj és bunkó legyél.
igaz lányokat kérdeztél, de nem kell virág. a vörös rózsa nálam meg azt jelenti hogy szeretem, azt főleg nem vinnék első randira. hogy fejezem ki utána hogy már többet érzek, és komolyan gondolom a folytatást, ha már rögtön vörös rózsával nyitok?... akk már később egész csokrokat kell vinnem :)
igaz ez az állatkára bonbonra is. ahogy halad előre a kapcs, ezekből célszerű egyre komolyabbakat venni. persze egy határig.
szal nem hibázol azzal ha nem veszel semmit első randira, és elkerülöd azt hogy netán a pénzedér, vagy ajándékokér szeressen meg. valamint nem ugy könyvel el hogy te mindig veszel ilyet, és nem fogja később számonkérni ha már régen kapott.
Hölgyeim !
nagyon köszönöm a válaszokat.
Sokat segítettetek nekem ezzel ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!