Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Nalatok mit jelent az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nalatok mit jelent az, ha belecsiptek egy csaj combjaba? Illetve mikor csiptek be egy csaj combajaba?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
A férjemnek a megismerkedésünk utáni időkban igen-igen kedvence volt, hogy a fenekemre paskolt. Na ebből elegem lett, és úgy ráordítottam. Mondtam neki nem vagyok ló a vásárba! És ha mégegyszer ezt csinálja, kirúgom. Értett belőle, hogy nem viccelek,na azóta sem csinálja, legfeljebb végigsímit rajta. Azért álljunk már meg egy szóra.
2011. jan. 3. 12:06
 2/4 nielindi ***** válasza:
én még sosem találkoztam olyan pasival, aki belecsipett volna a combomba. nem is értem ez miért lenne olyan jo neki. az egy dolog, ha kicsit beleharap, de hogy csipkedjen?!
2011. jan. 3. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Az pozitív dolog a lány irányába , mégha a lány negatívnak is érzi! :)
2011. jan. 3. 12:55
 4/4 Fülünyúl ***** válasza:
Megmondom őszintén, idiótának tartom akit az efféle testi kontaktusok zavarnak a szerelmétől. Mondjuk speciel a csipkedést nem szeretem, de a popsira csapás (természetesen nem erőből), comb csiklandozás stb. mind része volt eddigi kapcsolataimnak és szerintem a szeretet, szerelem egy aranyos, vidám és pajkos kinyilvánítási formája: "Elmegyek melletted, de szavak nélkül jelzem, hogy kívánatos vagy és szeretlek". Én így fogom fel ezeket.
2011. jan. 3. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!