Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek neki vagy miert csinalhatja ezt?
igen lehetséges :)
énis ilyen voltam.
barátokkal jól elvoltam. egy srác meg elmondta h szerelmes belém, meg amikor taliztunk megse mertem szólalni :D
Akkor van ertelme meg remenykedni?
Vagy tehetek meg valamit, hogy ne legyen minden veszve?
Én voltam hasonló helyzetben, és ugyanígy nem kaptam egyértelmű választ. Csak annyit mondott, hogy jó csaj vagyok, mosolygott, ha meglátott, de ennyi. Én reménykedtem, de soha nem történt semmi.
Szóval én azt mondom neked, hogy várj max. 2-3 hetet, ha addig semmi, akkor ez veszett ügy!
Oké, hogy félénk, de te már megtetted az első lépést, most neki kell, és ha igazán akar téged, akkor lépni fog, ha meg húzza az időt, akkor hagyd a fenébe.
12:54-es vagyok.
Akkor hagyjad:( Sajnálom, hogy ezt kell mondanom.
Tudom, hogy ez most nem vigasz, de fiatal vagy még, és biztosan találsz nála sokkal jobbat, akivel jól megértitek egymást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!