Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak egyátalán ilyen srácok?
nézd,
jól nézzen ki, az nagyon relatív. nyilván nem púpos, fogatlan gyerekre kell gondolni, de hogy külsőleg ki fog meg és ki nem, az csak a te 'hullámhosszodon múlik'
okosak legyen... hmm
mire gondolsz amikor azt mondod, hogy okos?
4,8 felett van az átlaga az iskolában? vagy tájékozott legyen, sok mindenről tudj vele beszélgetni? vagy nagyon művelt legyen aki 'minden könyvet' olvasott, minden tudományos cikkhez van hozzáfűzni valója és minden témában otthon legyen? sok dolgot lefedhet ez a kifejezés.
a jófiú legyen , talán azt értem a legjobban.
ne legyen nagyképű, ne legyen tahó, legyen tisztelettudó, udvarias, ne legyen durva és agresszív. gondolom.
vannak ilyen emberek, de hogyha majd egy szép napon 'beleszeretsz' valakibe, nem vagyok benne biztos, hogy csak ezek a pareméterek fognak közrejátszani. BUÉK :)
Köszi a válaszokat.
Hogy hol lakom? xD Hát találd ki, mert nem mondom meg!
22:45
Az okost úgy értem, hogy értelmes. Nem muszáj jó tanulónak lennie.
Ezt mintha rólam írták volna :D De komolyan... ha tényleg ilyen fiúra vágysz akkor nagyon megköszönném ha megírnád merre laksz :)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!