Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek h kezdjek hozzá ahhoz hogy a csajokat csak sz. Opassam?
1. mosd meg a farkad (ha van)
2. öntsél a fülükbe alkoholt és nem fognak rá emlékezni, hogy milyen kis "farkat" szoptak
Off: Ne bántsátok a beteget!
Ha a mi segítségünkkel akarja megoldani, duplán sajnálatra méltó.
Válaszom pedig: a kérdés fényt ad, a fény önmagad.
Kezdj el dumálni velük közösségi oldalon, írj nekik szépeket, hízelegj, nyalj stb.
Ha már látod, hogy nagyon odavannak érted, akkor ejtsd pofára őket valamivel.
Pl.:Már telefonszámot is cseréltetek, első randi közeleg, és te egyszer csak éjszaka közepén felhívod, hogy menjen el a francba... esetleg névtelen hívóként szívatod...
Oh, és csak hogy tudd lány vagyok... remélem ezzel a hozzáállással beleszeretsz valakibe, aki elküld anyukád fenekébe :))) Sok sikert!
Hmmm te büdös f asszopó k urva tünny el a nyádba kinek hiszed magad te kis f asszopó k urva g eci.
Mi van veled semmi? ja jó én csak azt akarom vissza adni a csajoknak amit ők adtak nekem....
SEMMIT!!
csak sz opattak engem mind!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!