Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem csak az üresfejű buta lányok olyanok akik ilyen borzalmas "tükörben fotózom magam mobiltelefonnal" képeket csinálnak.Ráadásul még enyhén csücsörítesz is...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
szánalmas...
De a válasz..Nem,nem nézel ki jól..Ilyen hapsitól akkor sem kéne semmi ha egyedüli lenne a földön..Akkor inkább beköltöznék egy szexboltba..
19/L
A fejedtől hányingerem van, de a tested lehet, hogy jobb...
Amúgy meg sz*rok rá, mert a pasim lehet, hogy pocakos, és szemüveges, és mindneki azt kérdezi, hogy-hogy ilyen manusszal jöttem össze, amikor gyönyörű vagyok..., mert kedves, megbízható, odaadó, hűséges és nagyon jókat beszélgetünk, a szex meg maga a mennyország!!!
Szóval k*rvára nem minden a külső, sőt!!!!
Szerintem sem számít a külső. Nem ettől függ egy párkapcsolat kialakulása, boldogsága, boldogulása.
De szerintem igenis elég jóképű vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!