Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova vigyem, mit csináljunk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem, mit csináljunk? Ötletek?

Figyelt kérdés

Én 14/L a barátom 19/F ( a kort ne szóljátok le,köszönöm!)

Már lassan nem találkoztam vele egy hónapja családi okok miatt,és még a mai napot sem tölthetem vele.

Jövőhéten birunk csak találkozni és szeretném meglepni valami romantikus dologgal és ezzel szeretnék utalni a közelgő szülinapjára is.Bármilyen ötletek jöhetnek!

(Pénz nem lényeg!!)

2010. dec. 31. 22:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt:lassan 4 hónapja vagyok vele.
2010. dec. 31. 22:14
 2/5 anonim válasza:
Dafem party!
2010. dec. 31. 22:38
 3/5 A kérdező kommentje:
-.-"
2010. dec. 31. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi már lassan 5 hónapja nem találkoztunk, és iszonyú szörnyű elviselni!

Mi úgy beszéltük meg, hogy náluk alszom, de nap közben nem megyünk sehova, filmezünk, beszélgetünk, akkor csak kettesben lehetünk és nem zavarhat senki és semmi!

2011. jan. 1. 02:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Ő is mondta hogy aludjak nála..:)

És nem is rossz ötlet.

Kösszikee.

2011. jan. 1. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!