Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszeretni valakit valakitől?
Ez csak azon múlik, hogy mennyire őszintén szereti a párját az, akite l akarsz csábítani. Ha őszintén, feltétel nélkül szereti, akkor nem fogja megscalni, ha meg igen, akkor ott nincs valami rendben.
18/F
Szerintem ezt nem mindenki tudja megtenni, pl én sem elvből...
Van egy srác, nagyon tetszik, ő is tudja ezt, most alakul egy kapcsolat neki egy másik lánnyal, de szerintem még nem szerelmes, bár nem tudom biztosra. Eszembe sem jutott, hogy elcsábítsam, de nem is hiszem, hogy menne, max. rámászhatnék, de ettől csak zuhannék a szemében, bár tény, hogy mindenhez két ember kell, de az élet úgyis összehoz vele, ha egymásnak vagyunk teremtve, ha meg nem akkor felesleges erőltetnem ,és hinnem benne, ezt már megtanultam...:(
20/L
én most pontosan egy ilyen dolog "résztvevője" vagyok...
Már jól ismerem a srácot és még tényleg nem csalta meg a párját, viszont féléve elkezdett felém kezdeményezni...Igen az elején kikötött bizonyos dolgokat, de érzem a változást még pedig az én javamra...én annyival tudom őt úgymond támogatni,hogy meghallgatom őt és nem hánytorgatok fel neki semmit , esetleg amiatt h pár napig nem tudunk beszélni...
De ezt nagyon át kell gondolnod, hogy ha esetleg miattad otthagyná a másikat akkor te vele maradnál és megérné e, mert én személy szerint nem várom el hagyja ott a másikat legalábbis elsősorban ne miattam hanem maga miatt :)
Sok sikert
én is ebben a helyzetben voltam.
mikor megismerkedtem a barátommal, kapcsolatban volt egy lánnyal már 2 hónapja. kedvelte, de nem szerette igazán. úgy indult az ismeretségünk, hogy megpróbált összehozni egy félénk haverjával, de aztán elkezdtünk beszélgetni. egyre többet, míg a végén elhívott moziba, persze, mint barátok, mert a barátnője is elment pár fiúval bulizni.
már akkor mindketten éreztük, hogy ez több a barátságnál.
utána is találkozgattunk de nem történt megcsalás. mármint csak érzelmi, mert belém szeretett és én is belé.
később ott hagyta a barátnőjét, és most együtt vagyunk.
még elég friss kapcsolat és nagyon boldog vagyok vele, egyre jobban szeretem:) nem bántam meg, viszont sokáig nagyon szemétnek éreztem magam, holott nem szándékos volt.
csak úgy jött magától.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!