Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/29 sasna válasza:
beképzelt, és izomagyú.. gondolom Shakespeare XVIII. szonettjének kezdősorait nem tudná.. ja, meg szerintem azt se, h ki az a Shakespeare :)
4/29 anonim válasza:
Menj a kék osztrigába te homi...
5/29 anonim válasza:
Nekem alapból nem az esetem,nem jön be.
6/29 anonim válasza:
Am igen tényleg kicsit homogályosnak tűnik :D De alapból szerintem nem az,csak túl sokat ad magára,amitől annak látszik.
7/29 anonim válasza:
Shakespeare XVIII. szonettjének kezdősorait én sem tudom....
pedig nem vagyok díszb*zi,se izomagy.
21/f
8/29 anonim válasza:
Nem az,hogy nem helyes..
de szerintem nem olyan srác aki "megtudna fogni"
9/29 anonim válasza:
Sasna miért kell egyből általánosítani kép alapján? Az emberi rosszindulatúság úgy látom határtalan...
Amúgy nem néz ki rosszul, mondhatni helyes.
10/29 sasna válasza:
mindegy, akkor sem tetszik.. látszik, h csak a külsőségekre megy, és semmilyen belső érték nem érdekelné.. ismerem ezt a fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!