Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljek vele? :O
Szerintem szakadj le a f@szbűkról, és próbáld meg élőben. Mondjuk ha már ott elakad a dolog, hogy mit mondj neki, az eléggé gáz. Fogadok, hogy ha nem az lenne a napi program, hogy a neten lógsz, hanem valami értelmeset is csinálnál, akkor lenne miről beszélned vele.
Get a life.
Én mint hímnemű, igazából szeretem azt,ha egy témát kisebb részekre bontunk aztán azokat a kisebb részeket mégkisebb darabokra és egy idő után majd elfogy. Azaz szeretek belemerülni a részletekbe. Ez nem bonyolítás csak szimplán több út nyílik a többi téma felé.
Én ezt a módszert szeretem.
Hogy témák? Első sorban a hobbival próbálkozz,aztán megírja milyen hobbijai vannak,visszakérdezel,hogy mióta csinálja éshogy miket tud belőle stb. Az a lényeg,hogy olyan kérdéseket ne tegyél fel,amire Igen-nem a válasz. Aztán az iskolai életéről,hülyéskedések meg egyebek(elmeséli a régi dolgait,te is a te régi dolgaidat).
Aztán a zene,játékok egyebek. Kocsi,autó-motor, elektronika.
Filmek és hősök. Esetleg szereti-e az animéket ha igen akkor rögtön google segítségével utánna nézel az adott animének,szedsz ki belőle néhány szereplőt hogy neked ő a kedvenced,esetleg meg is nézel egyet.
Szóval ezt most így csak fejből gondolkodás nélkül írtam meg 2 perc alatt..Tovább is lehet bontani. De valahogy így gondolkodj.
Sok sikert.
16/F ;)
második válaszolónak köszi szépen :) sokat segítettél :D
az elsőnek: képzeld van életem, de a sráccal még csak nem is egy suliba járunk, kb 2x láttam eddig élőben... kicsit hülyén jönne ki, ha egyből odamennék tök ismeretlenül beszélgetni -.-" először meg szeretném ismerni picit, mielőtt taliznánk :)
akkor mostmár vannak témák, csak azt nem tudom h hogy kezdjem.. szia, szeretnélek megismerni, nembaj h írtam? és aztán hogy folytassam? egyből h hallottam h focizol, biztos jól megy. vagy hogy kezdjem el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!