Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar ha valakinek sok üzenetet küldök facebookon?
Msn-en nem sűrűn van fenn, de facebookon igen. Ott szoktam neki naponta írni 3-t. ha akkor vissza ír többet is. Mindig kedvesen válaszol, néha ő szokott előbb írni.
Szóval titeket ez hosszú távon zavar?:D Ha a többséget igen, vissza fogom magam :D
Engem nem zavar, ha valakinek sok üzenetet küldesz, úgysem vagy az ismerősöm.:D
Amúgy ez attól függ, hogy a lány hogyan viszonyul hozzád. Ha bejössz neki, akkor nem biztos, hogy zavarja... De lehet, hogy egy kicsit vissza kellene venned. Napi 1 szerintem pont elég lenne... Később pedig eldönthetnéd, hogy ő tart-e igényt többre:)
23:25 Ezt lájkoltam, és egyet is értek. (Y)
Amúgy én valószínűleg már a hajamat tépném, de csak akkor, ha nem tetszene nekem az illető. :D
nemtom mér rinyálnak egyesek ha vki msnes v fészbukos kérdést tesz fel. anno nemnvolt se ez, se az, tudom énsem vagyok már 10enéves.
de most már van, és ittis lehet ismerkedni, sőt, könyebb is megadni a kezdő lökést. utána már úgyis nem virtuálisan folytatják majd tovább, de indításnak sztem sem rossz nincsen benne ha vki fészbukon v msnen kezdi ezt el
hááát... engem zavarna.
vt már olyan, h nem tudtam felmenni msnre 1 este, mert nem is vtam otthon, és sms, meg facebookos üzenetek vártak sorban tőle... nekem sok volt.... nem azt mondom, nem örültem neki, de a kevesebb néha több alapon jobban örültem vna annak, ha nem küld rengeteg üzenetet.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!