Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan engeszteljem ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engeszteljem ki a barátnőmet? ( sürgős)

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nemrég jöttem össze, nem volt még köztünk semmi....de múltkor találkoztunk és hát nem akartam, de "tapogatóztunk egymás felé", de aztmondta nembánta meg csak meglepődött....de most meg azthiszi hogy én csak azt akarom, pedig nem..:: ( és mondtam hogy nem akarok magyarázkodni, meg semmi...de nem úgy gondoltam...erre most tökre szomorú....nemtudom mit csináljak, mondtam igazad van, ne haragudj, de semmi....most mit csináljak: (
2010. dec. 28. 22:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de...ő is tapizott......de most ottvan hogy nemtudja mi lesz....de nem les olyan mint volt.....
2010. dec. 28. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Most szakitott veled vagy mi?
2010. dec. 28. 23:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha meg ő is tapizott, akkor meg főleg idióta.

Mióta vagytok együtt?

Amúgy hogy tapiztad? Full bele a gatyába, vagy csak megfogtad a mellét? Ezt azért kérdezem, hogy nagyon durván, vagy csak picit??

2010. dec. 28. 23:04
 14/16 anonim ***** válasza:
azért nézd az ő szemszögéből is, a legtöbb pasi tényleg csak arra megy, és a bitzalom meg nem alakul ki 1-2 hét alatt (én még barátnak se fogadok senkit enyi idő alatt...) de valszeg ő is kíván téged, viszont nem akar egy strigula lenni a naplódban...szal sztem üljetek le és beszéld meg vele
2010. dec. 28. 23:06
 15/16 anonim válasza:
VEgyél neki valami kis ajándékot, hogy érezze, hogy törődsz is vele. :)
2010. dec. 29. 14:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Csak szivat! De NE hagyd magad. Mondd neki, hogy akkor oké, hagyjuk a francba. Hidd el pár nap és könyörögni fog.

25/F

2010. dec. 29. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!