Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel engeszteljem ki a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Tegnap kiderült egy korábbi füllentésem, nem olyan komoly dolog, de azért rosszul eset neki h füllentetem. Beleegyezett hogy szombaton találkozzunk, de mondta hogy ki kell engesztelnem. Valami ötlet? én 18 f a lány 22 l2009. aug. 14. 09:33
1/6 anonim válasza:
egy csokor virág? néhány szál vörös rózsa?
2/6 anonim válasza:
Virág, csoki, mozimeghívás, vagy egy sztriptíz :-) Te tudod, hogy miket szeret.
3/6 anonim válasza:
Ne virág legyen... a virág elhervad
Legyen valami emlékezetesebb
4/6 anonim válasza:
virág akkor jó ha stílusosan tudod átadni vagy a barátnői előtt...(hogy lássák milyen jó pasi vagy:D)
Sokan szeretik az édességet...kicsit meghittebb lehet...de inkább azt javaslom hogy keress rá arra hogy romantikus ötletek....mazsolázzz..biztos van valami ami neked is tetszik és meg is tudod valósítani
5/6 anonim válasza:
Vegyél egy doboz bon bont, egy üveg édes bort és vigyél egy pokrócot...Vidd ki a szigetre, vagy ha tudsz vmi ötletesebbet vagy közelebbit, akár egy liget, park...:) Találd fel magad! :)
6/6 anonim válasza:
sztem csinálj te a saját kezeddel valamit.. rajzolj , szinezz, csinálj fényképtartót, vmi szivecskés dolgot stb. ez többet ér a virágnál =) és érzi h foglalkoztál vele és tepertél h megbocsásson =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!