Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 Fiú,13 Lány? Nagy a korkülömbség?
Sziasztok! Az a lényeg,hogy a fiam bejelentette az apjának(aki elárulta nekem),hogy egy tizenhárom éves lány tetszik neki.Nem nagy a kor külömbség? Ennyi idős korban meddig mennek el? Előre is köszönöm a válaszokat!
37N
Szerintem sem nagy korkülönbség.
Mondjuk ebben a korban is eljuthatnak a szexig, de te ismered a fiadat, hogy milyen. Bár amiket leírtál nem hinném, hogy ő csak a szexre hajtana.
Olyan aranyosak amikor kezdenek tetszeni egymásnak.
:)
szerintem,a szexig nem mennek el,mivel a 13 eves lanynak ez meg korai lenne:)
amugy meg a fiadtol is fugg....lehet,hogy a fiad csak egy kis szerelemre vagyik....van akik jobban szeretik,ha a baratnojuk oregebb vagy fiatalabb,ez esetben a fiad a fiatalabbakat szereti:)
es nincs is evel semmi baj:)
nyugi,nem lesz itt szexrol meg szo sem:D
legfeljebb smarolnak...ennyi az egesz,nm kell ezt tul reagallni,ez tiniszerelem:D
remelem,segitettem:D
Köszönöm a válaszokat! Igen ,köszönöm ,segítettél! :)
Örülök,hogy más is úgy látja,hogy nem sok,mert csak többnyire azért kérdeztem,hogy ne,hogy itt baj legyen belőle,hogy a fiamnak egy fiatalabb lány tetszik. De így már megnyugodtam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!