Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 Fiú,13 Lány? Nagy a korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 Fiú,13 Lány? Nagy a korkülömbség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a lényeg,hogy a fiam bejelentette az apjának(aki elárulta nekem),hogy egy tizenhárom éves lány tetszik neki.Nem nagy a kor külömbség? Ennyi idős korban meddig mennek el? Előre is köszönöm a válaszokat!

37N

2010. dec. 28. 21:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem sem nagy korkülönbség.

Mondjuk ebben a korban is eljuthatnak a szexig, de te ismered a fiadat, hogy milyen. Bár amiket leírtál nem hinném, hogy ő csak a szexre hajtana.

Olyan aranyosak amikor kezdenek tetszeni egymásnak.

:)

2010. dec. 28. 23:00
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hátigen,azért unokákra még tényleg nem számítok :D Ahogy a fiamat ismerem,szerintem is a csókig mennek el,mert azért akár mekkora "nőcsábász" is,azért tisztességes gyerek.:)
2010. dec. 28. 23:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen,már várom is,hogy bemutassa,mert szerintem is nagyon szívmelengető,és aranyos látvány amikor ismerekdnek,meg hát maga a gyerek szerelem is! :)
2010. dec. 28. 23:01
 14/17 anonim ***** válasza:
dehogy sok a korkülönbség:) Én 17éves lány vagyok, a barátom 26.. na az a sok :)
2010. dec. 28. 23:53
 15/17 anonim ***** válasza:

szerintem,a szexig nem mennek el,mivel a 13 eves lanynak ez meg korai lenne:)

amugy meg a fiadtol is fugg....lehet,hogy a fiad csak egy kis szerelemre vagyik....van akik jobban szeretik,ha a baratnojuk oregebb vagy fiatalabb,ez esetben a fiad a fiatalabbakat szereti:)

es nincs is evel semmi baj:)

nyugi,nem lesz itt szexrol meg szo sem:D

legfeljebb smarolnak...ennyi az egesz,nm kell ezt tul reagallni,ez tiniszerelem:D

remelem,segitettem:D

2010. dec. 29. 22:50
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igen ,köszönöm ,segítettél! :)

Örülök,hogy más is úgy látja,hogy nem sok,mert csak többnyire azért kérdeztem,hogy ne,hogy itt baj legyen belőle,hogy a fiamnak egy fiatalabb lány tetszik. De így már megnyugodtam! :)

2010. dec. 29. 23:03
 17/17 anonim ***** válasza:
RE>22:50 orulok hogy megyugodtal:D
2010. dec. 30. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!