Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a fenét csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon ciki lenne ha írnék egy srácnak, aki tudja hogy tetszik? Ráadásul mi lesz ha találkozunk és beéget mások előtt, hogy már egyszer beszéltünk én meg még írok neki újra...:S2010. dec. 28. 21:00
2/5 anonim válasza:
ha tetszik, sztem nem lehet olyan, hogy beéget mások előtt.
és Ő mit mondott, hogy nem tetszel neki?
3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy neki meg más tetszik, de olyan fura volt mintha fájt volna neki, amit mondok meg tök zavarban volt látszott rajta... pedig előtte állandóan nézett ha nem nézett volna én észre sem vettem volna őt, magára hívta fel a figyelmet, de már nem tudom kiverni a fejemből...
2010. dec. 28. 21:15
4/5 anonim válasza:
sztem lazán megkérdezheted, hogy mi a helyzet... az is lehet, hogy idővel elhalványul, és csak úgy tetszik neki, vagy nem meri bevallani neked, hogy valójában te tetszel neki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!