Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszállt az ihlet? Miért?
Szia!
Szerintem meglehet próbálni! Ha együtt lennétek és szeretne.. mondanád neki,hogy ez nem tetszik neked és hátha leszokna az alkoholizálásról:D Vagy csak minimális pia, mértékkel stb.
sztem ha ezt rendszeresen előadná, és neked kéne közben ápolgatni, az elég gáz lenne, így max csak kiábrándító... mindenesetre megértelek miért gondolkodtál el a dolgon...
sztem ismerd meg jobban, és úgy dönts, de könyvelj el egy nagy mínuszt :))
Nem gondolom, hogy ez olyan nagy teljesítmény lenne részemről. Számomra nem volt kísértés a bulizás soha, szal nem nagy teljesítmény, hogy nem járok. De megértem, hogy van akinek erre szüksége van, csak nem vagyok benne biztos, hogy tudnám tolerálni.
Szerintem várok. pár randi még és úgyis kiderül, hogy másban mennyire passzolunk össze.
Köszi a válaszokat, jöhet még:)
ez a "kap egy mínuszt" is jó megközelítés.
de én azt mondom, lehet hogy érdemes a megérzésedre hagyatkozni kicsit jobban. légy ezzel a pasival óvatos. tényleg nehogy úgy járj, hogy a kedves fiú, akit a randin láttál, csak egy álca, szerep, (még a dumája, hogy őt már a bulizás nem érdekli! tényleg CSAK DUMA! mert valójában imád bulizni, berúgni, majd a kalandjaival kérkedni...) - és az igazi énje a rendszeresen lerészegedő, aki aztán, ha megvan neki a nő, vagy csak egyszerűen dobja, vagy kihasználja, amíg lehet, vagy netán ráteéepszik, és lesz belőle az a levakarhatatlan valaki, aki öntudatlanul még ráadásul üti is azt, akivel együtt van...
nyilván, az ördögöt sem kell a falra festeni; én nem ismerlek téged, nem tudok semmit a pasiról sem, az életkörülményeitekről sem --- csak azt látom, hogy ez igenis egy valós probléma, és valószínűleg így kezdődik: kis udvarlással, amben a jelek azért nagyon szépen felfedezhetőek --- feltéve, ha van rá szemünk, vagy van egy (jó) megérzésünk...
(ja, és pasi vagyok magam is, 32)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!