Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elszállt az ihlet? Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszállt az ihlet? Miért?

Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal, nagyon izgultam előtte, jól sikerült. Állandóan üzeneteket írogatott nekem, hogy mennyire tetszem neki, meg hogy alig várja hogy újra lásson. Én is írtam hasonlókat, mert így is éreztem. egész nap rá gondoltam, alig vártam h lássam. Már elábrándoztam magamban, hogy milyen lenne, ha megcsókolna meg ilyenek. Randin úgy tűnt nagyon egy hullámhosszon vagyunk, igaz különbözőek vagyunk, de jól kijöttünk. Én nem szoktam bulizni, ő igen, erről beszélgettünk is, de nem gondoltam ezt akadálynak. Főleg mert azt mondta ő már kezd kinőni belőle és csak ritkán megy. Erre tegnap elmesélte, hogy elmentek a haverjaival, és úgy berugtak h egy csomó pénzt elittak (tényleg nagyon sokat) és arra se emlékeztek h mentek haza. Valahogy most úgy érzem ebből nem nagyon lehet semmi hosszútávon és jobb lenn hagyni a fenébe. Még mindig nagyon tetszik, csak valahogy nem tudom összerakni fejben azt a kedves, figyelmes srácot akit a randin láttam, azzal aki úgy berug h nem is tud magáról. De közben meg tetszik és sajnálnám, ha nem lenne köztünk semmi végül. Most mi bajom van?
2010. dec. 27. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem meglehet próbálni! Ha együtt lennétek és szeretne.. mondanád neki,hogy ez nem tetszik neked és hátha leszokna az alkoholizálásról:D Vagy csak minimális pia, mértékkel stb.

2010. dec. 27. 23:31
 2/9 anonim ***** válasza:

sztem ha ezt rendszeresen előadná, és neked kéne közben ápolgatni, az elég gáz lenne, így max csak kiábrándító... mindenesetre megértelek miért gondolkodtál el a dolgon...

sztem ismerd meg jobban, és úgy dönts, de könyvelj el egy nagy mínuszt :))

2010. dec. 27. 23:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem zavarna, ha néha-néha elmenne a haverjaival és innának egyet. Csak tőlem ne várja, hogy menjek vele. Nekem ez nem fekszik vhogy. Meg ne igyon annyit hogy ne is tudjon magáról. mértékkel való alkoholfogyasztással nem lenne bajom, de ez hogy annyit ittak h nem is emlékeznek.
2010. dec. 27. 23:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Talán ez a legtalálóbb megfogalmazás. elkönyveltem magamban neki egy nagy mínuszt. És most nem tudom mi lesz ebből.
2010. dec. 27. 23:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem emiatt még ne ítéld el!! Legtöbb embernek van ilyen bulizós korszaka, le a kalappal előtted, hogy neked nem volt. :)
2010. dec. 27. 23:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy ez olyan nagy teljesítmény lenne részemről. Számomra nem volt kísértés a bulizás soha, szal nem nagy teljesítmény, hogy nem járok. De megértem, hogy van akinek erre szüksége van, csak nem vagyok benne biztos, hogy tudnám tolerálni.

Szerintem várok. pár randi még és úgyis kiderül, hogy másban mennyire passzolunk össze.

Köszi a válaszokat, jöhet még:)

2010. dec. 27. 23:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak élvezi az életet ;) meg néha ki kell rùgni a hámból:D
2010. dec. 27. 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:

ez a "kap egy mínuszt" is jó megközelítés.

de én azt mondom, lehet hogy érdemes a megérzésedre hagyatkozni kicsit jobban. légy ezzel a pasival óvatos. tényleg nehogy úgy járj, hogy a kedves fiú, akit a randin láttál, csak egy álca, szerep, (még a dumája, hogy őt már a bulizás nem érdekli! tényleg CSAK DUMA! mert valójában imád bulizni, berúgni, majd a kalandjaival kérkedni...) - és az igazi énje a rendszeresen lerészegedő, aki aztán, ha megvan neki a nő, vagy csak egyszerűen dobja, vagy kihasználja, amíg lehet, vagy netán ráteéepszik, és lesz belőle az a levakarhatatlan valaki, aki öntudatlanul még ráadásul üti is azt, akivel együtt van...

nyilván, az ördögöt sem kell a falra festeni; én nem ismerlek téged, nem tudok semmit a pasiról sem, az életkörülményeitekről sem --- csak azt látom, hogy ez igenis egy valós probléma, és valószínűleg így kezdődik: kis udvarlással, amben a jelek azért nagyon szépen felfedezhetőek --- feltéve, ha van rá szemünk, vagy van egy (jó) megérzésünk...

(ja, és pasi vagyok magam is, 32)

2010. dec. 28. 01:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Azért lehet túlzás lenen annyira előreszaladni, ahogy az utolsó írta. De tény, hogy van benne valami. Bár azt nem írtam, hogy hány évesek vagyunk. Én 19, ő 20, szóval ez a piálás még betudható életkori sajátságnak is, nem alkoholista. De tény, hogy én ezt a mi korosztályunknál is nehezen tolerálom. Meg minden korosztálynál. Lehet velem van a baj, de ez az én szememben minden csak nem menő. Majd látom, hogy alakul, várok még pár randit, hogy kicsit jobban megismerjem, mielőtt döntenék. De abban igaza van az előző hozzászólónak, hogy nem árt az óvatosság. köszönöm
2010. dec. 29. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!