Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Milyen véleménnyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen véleménnyel lennétek egy olyan srácról aki facebook-on ír nektek levelet? Ez általában bejön egy csajnak? Vagy azt gondoljátok, hogy szerencsétlen a srác? Szóval mi inkább az első reakciótok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 21:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem aztán ne írjon sehol senki. Hívjon fel, mondja, hogy gyönyörűnek talál, látni akar és kérjen randit. Nem érek rá üzengetni.
2010. dec. 27. 21:53
 12/23 A kérdező kommentje:
Uri Geller-i képességek hiányában nem minden facebook-on lévő csajnak rendelkezek a telefonszámával:)
2010. dec. 27. 21:57
 13/23 anonim ***** válasza:
Na megírtad már? :D
2010. dec. 27. 22:10
 14/23 anonim ***** válasza:
én nem nagyon szeretem ha neten akarnak szerelmet vallani nekem.Komolyan idáig jutottunk? Az érzéseinkről már csak msn-en lehet beszélni? : | írhatsz neki nyugodtan, ha te is tetszel neki biztos örül, de mindenesetre én jobban értékelném ha élőben mondanád el amit levélben akarsz. sok sikert!: D
2010. dec. 27. 22:26
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem azért akarok neten mert élőbe nem menne nem merném, hanem csak ott lehet, nincs közös pont ahol élőbe lehetne, régebben láttam a csajt és most facen rábukkantam.
2010. dec. 27. 22:42
 16/23 A kérdező kommentje:
ja és nem szerelmet akarok neki vallani:) csak meg akarom ismerni.
2010. dec. 27. 22:43
 17/23 anonim ***** válasza:

az más. (:

akkor egész nyugodtan. hajrá; D

2010. dec. 27. 22:55
 18/23 anonim ***** válasza:
Én örülnék. :) 16/L
2010. dec. 27. 23:37
 19/23 anonim ***** válasza:
Csak jó képed legyen fent facebookon, mert a külső a lényeg a lányoknak!
2010. dec. 28. 08:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem a külső a lényeg a lányoknak, hanem a külső is számít, igen. Miért, a férfiaknak nem? Hímnemű kérdezők, ti talán visszaírnátok egy nem túl előnyös külsejű lánynak (holott lehet, hogy élőben jobban néz ki, csak nem fotogén)? Na, ugye hogy nem?
2010. dec. 28. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!