Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin mit hogyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin mit hogyan, merre meddig?

Figyelt kérdés

Nemrégiben volt az első randink, beszélgettünk, megismertük egymást nagyjából, sétálgattunk egész sokáig, majd mielőtt elbúcsúztunk volna odaadtam neki a neki szánt ajándékot :) majd mire gondoltam hazaért a busszal felhívtam, beszélgettünk picit, elmondta hogy jólérezte magát, megbeszéltük hogy találkozunk még . azóta engem korházba vittek, nemrég szabadultam és elvileg majd találkozunk valamikor. van viszont kis kételyem úgy érzem hogy csak barátként tekint rám sokszor, és néha néha picit hogy több. mivel tudnám valahogy kideríteni hogy akkor most lehet e több? vagy ha neten nem is, a második talin igazából lesz ami lesz programot tervezünk, nemtudjuk hova menjünk :D, s ha épp úgy van,könnyen észrevenni, ha többet akarok vagy leeshetett neki? bókolgatok, veszi is, viszont mint írtam is nem mindíg viszonozza bár ritka az ilyen eset. ő lenne az első aki iránt tényleg mást érzek mint azok iránt akiknél eddig próbálkoztam és kudarcb afulladt ( nem az utólagos érzésre gondolok... hiszen az persze hogy más.).

a randin igazából kicsi célom van, nekem mégis nagy, egy csók, és egy sokat jelentő kéz az én kicsi kezemre:D míg együttlennénk (majdnem örökre ;) ):P

bocsi ha épp hülyén fogalmaztam. próbáltam minél jobban megfogalmazni amit akarok :D

18/ f. ő meg 17/l

2010. dec. 27. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi azonnal szexeltünk elsőn, három évig tartott.
2010. dec. 27. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Szexet,keményen, egyenesen a sunájába, és jó sokáig.Minden kérdésre válaszoltam.
2010. dec. 27. 17:05
 3/5 A kérdező kommentje:
sejtettem, téli szünet van az általános iskolában is, az alsósokat meg fórumozni oktatják... normális válaszokat szeretnék :)
2010. dec. 27. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell túlkomplikálni. Először is: ha kicsit sem tetszenél neki mint férfi, valószínű, hogy nem akarna második randit. Úgyhogy nagyon esélyes, hogy bejössz neki. Csak kicsit félénk, esetleg nem biztos magában. Legközelebbi találkozáskor közeledj felé. Ha sétáltok, fogd meg a kezét, érintsd meg. Ha tetszel neki, úgysem fogja elhúzni a kezét. Ha meg nem, legalább kiderül akkor. Tali végén amikor adsz neki puszit (gondolom úgy köszöntök el), húzd magadhoz és öleld át. Mondd, hogy jól érezted magadat stb. stb. Nem muszáj azonnal megcsókolni, lehet sok lenne neki, de majd adja magát a helyzet.
2010. dec. 27. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha imponálni akarsz neki, találj ki valami KONKRÉT progit magadtól, és kérd ki a véleményét. Érezze, hogy határozott vagy, nem tutyi-mutyi, hogy háááát nem tudjuk mi lesz, majd lesz valahogy...

Jah fogd meg a kezét, ha úgy adódik a szitu, a csók lehet, hogy korai még neki.

2010. dec. 27. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!