Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Mindenkivel ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mindenkivel ez szokott történni?

Figyelt kérdés
Miért van az hogyha keresem a szerelmet akkor sosem találom meg vagy visszautasítanak, de ha mondjuk ejtem a témát magasról és mással kezdek foglalkozni akkor mindig lesz egy csaj akinek tetszem és járni akar velem. Miért van ez??? :O
2010. dec. 27. 12:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
a nők az olyan férfiakat szeretik, akik leszarják őket.
2010. dec. 27. 12:49
 2/11 szüszü ***** válasza:
Rossz helyen keresed a szerelmet.
2010. dec. 27. 12:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát a kérdezőnél a pont. Ezen már énis gondolkodtam. De tudod ha vlmire erősen rágörcsölsz az nem sikerül, talán mert annyira a célra figyelünk h az alapvető hibákat sem vesszük észre. Ha pedig lazán,akkor ugy vagyunk vele h nem annyira érdekel h mennyire jol csináljuk a végeredmény úgyis sikerül..

Sztem a görcsösség az oka.22f

2010. dec. 27. 12:59
 4/11 A kérdező kommentje:
lehetséges...:S
2010. dec. 27. 13:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Meg tudod: nem akarásnak nyögés a vége..és ha úgy csinálsz h nem akarsz bnőt, annak nyögés lesza vége és az a nőknél jó:D
2010. dec. 27. 13:01
 6/11 A kérdező kommentje:
:)
2010. dec. 27. 13:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Kérdező: Te mit gondolsz mi lehet az ok?
2010. dec. 27. 13:02
 8/11 A kérdező kommentje:
igazából nem tudom. mikor keresem akkor se olyan görcsösen mint gondoljátok csak úgy körbe nézek hogy ki az aki külsőleg belsőleg tetszik és mikor nem találok akkor leszarom a dolgot mert úgy gondolom ez hülyeség úgysem találok egy úgymon "igazit" és akkor mással foglalkozok és mikor mást csinálok akkor mindig elő tűnik egy csak aki tetszik nekem és neki is teszek :S
2010. dec. 27. 13:05
 9/11 A kérdező kommentje:
csaj*
2010. dec. 27. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:
És akkor mi a gond? Vagy mégse illettek össze?
2010. dec. 27. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!