Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tart az egésztől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tart az egésztől?

Figyelt kérdés
Van egy lány egy évvel idősebb nálam, és úgy állnak a dolgok hogy hamarosan összejövünk....de sokszor írja, hogy biztos elhagyom, jön más stb...de én nem győzöm mondani neki, hogy nem így lesz...ő lesz nekem az első...én őt akarom, szeretem őt....de aztmondja mondani könnyű...erre írtam, hogy jó akkor majd 2 év múlva visszaolvasod ezt és rájösz hogy ez nem így van mert még mindig együtt vagyunk.....nemtudom mit tegyek....nem bízik bennem? ....mit tegyek?
2010. dec. 26. 10:59
 1/9 anonim válasza:
önbizalom hiánya van.Nem érzi magát annyira jónak h te el ne hagyd másért. ilyenen ne gondoolkodj ez női szeszély nem csak nála van. szerintem vágjatok bele:)
2010. dec. 26. 11:07
 2/9 A kérdező kommentje:
csak annyira fura, vagyis én hihhetetlenül szeretem, tényleg mindent megtennék érte...erre jön ilyenekkel, hogy tuti elhagynám...pedig nagyon szép,csinos, okos lány....
2010. dec. 26. 11:11
 3/9 anonim válasza:
Ez megszokott a lányoknál.Én is ilyen vagyok lebecsülöm magam és csak a jobbakat látom.De ha te szereted bizonyítsd be h nem fogod
2010. dec. 26. 11:12
 4/9 A kérdező kommentje:
+ tegnap is tökjól beszéltünk erre elkezdte ezeket írkáni, és most tök szar a hangulat.....( mostis épp beszélek vele)
2010. dec. 26. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Végülis te ismered a lányt, de azért annyit hozzátennék, hogy ez a legszokványosabb, legközhelyesebb, leggyakoribb módja, amivel egy lány megbántás nélkül leszerelhet egy fiút.

Ettől persze még nem biztos, hogy így van, de azon elgondolkozhatsz, hogy ő szeret téged? Szerelmes beléd? Te elég jó vagy neki?

Benned is vannak kétségek: "...nem bízik bennem?" Ha nem, miért?

2010. dec. 26. 11:13
 6/9 A kérdező kommentje:
És ha ezzel azt akarná, hogy hagyjuk, akkor miből jöhetek rá hogy tényleg ígyvan.....bár szerintem nem így van....de nemtudom...nemtudom eldönteni...
2010. dec. 26. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hanyagold ezt a p*csát. Már most elkezdi az érzelmi zsarolást, csak Te nem veszed észre. Látszik, hogy még nem volt senkid.
2010. dec. 26. 11:35
 8/9 A kérdező kommentje:
jó épp ezért kérdeztem meg...mert nemtudom mivan....és akkor ennek a zsarolásnak a lényege hogy nem is akar semmit?
2010. dec. 26. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:
De akar, csak zsarol, hogy magához láncoljon.
2010. dec. 26. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!