Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknak ez sokat számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak ez sokat számít?

Figyelt kérdés
ugye első ránézésre 1 fiún sokat írjátok, hogy a szemét az arcát nézitek meg.. de ha nagyon karikásak a szemei valakinek akkor az sokat ront az összképen? és most nem arróól van szó, hogy nem aludta ki magát, hanem örökletes.. köszi a válaszokat
2010. dec. 26. 03:16
 1/7 anonim ***** válasza:
figyi! megmondom őszintén.... ha töltenél fel magadról képet az sokat segítene mert így nem tudok segíteni
2010. dec. 26. 04:03
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Szerezz egy leszakadt bmw-ét,meg szedjél magadra egy kis izmot,aztán legalább egy bizonyos nőtípust fel tudsz majd szedni.

Ha meg ennyire zavarnak a táskák a szemed alatt,akkor elmész szépen és megműtteted.

2010. dec. 26. 04:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak karikás szemű lányok is.

Meg olyanok is, akiket nem érdekel annyira, ha karikás szem.

2010. dec. 26. 04:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Én egy jóképű srác vagyok, de az egyetlen bajom a karikás szemem nekem is. Sötétebb a szemem alatt a bőr. Volt már sok barátnőm, ők pont a szememet szerették meg először, mert olyan kölyökkutyás, bánatos, érzelmes, barna szemem van. Szerintük.

Ha egyébként jóképű vagy, akkor nem számít, hogy karikás a szemed. Ha amúgy is csúnya az arcod, akkor persze ez még csak ront a megjelenéseden.

2010. dec. 26. 08:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt már drogos barátom is, nem is egy, annak ellenére, hogy én nem vagyok az. Mégis összejöttem velük, megismerkedtem velük, pedig képzelheted milyen karikás volt a szemük. Nem igazán érdekelt. Volt olyan is, akinek kifejezetten jól állt.
2010. dec. 26. 10:43
 6/7 anonim válasza:

Lehet, hogy beteg vagyok, de nekem bejön a karikás szem... persze biztos függ attól is, hogy kié.

Szerintem vannak ennél fontosabb tényezők is.

2010. dec. 26. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem teljesen mindegy, hogy karikás a szeme vagy sem.
2010. dec. 26. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!