Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak ez sokat számít?
Szerezz egy leszakadt bmw-ét,meg szedjél magadra egy kis izmot,aztán legalább egy bizonyos nőtípust fel tudsz majd szedni.
Ha meg ennyire zavarnak a táskák a szemed alatt,akkor elmész szépen és megműtteted.
Vannak karikás szemű lányok is.
Meg olyanok is, akiket nem érdekel annyira, ha karikás szem.
Én egy jóképű srác vagyok, de az egyetlen bajom a karikás szemem nekem is. Sötétebb a szemem alatt a bőr. Volt már sok barátnőm, ők pont a szememet szerették meg először, mert olyan kölyökkutyás, bánatos, érzelmes, barna szemem van. Szerintük.
Ha egyébként jóképű vagy, akkor nem számít, hogy karikás a szemed. Ha amúgy is csúnya az arcod, akkor persze ez még csak ront a megjelenéseden.
Lehet, hogy beteg vagyok, de nekem bejön a karikás szem... persze biztos függ attól is, hogy kié.
Szerintem vannak ennél fontosabb tényezők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!