Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg létezik ez a szabály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik ez a szabály lányok és fiúk között? Skálázás 1-10-ig.18/F

Figyelt kérdés

Arra gondolok itt, amiről például szó esik a Túl jó nő a csajom című filmben is. Hogy a pasinak és a csajnak is van egy száma. Pl.: egy 7-es srác csak egy 5-ös lánnyal fog tudni járni.

Remélem érthető volt.:)

2010. dec. 25. 13:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

holvan ez a szabály leirva?

A jogszabálytárban nem találom...

ismét egy ábrándozó tizenéves...

25F

Ha a te számod 4, az a marinak 4, a julinak lehet hogy csak 2

szoval NEM LÉTEZIK ilyen.

2010. dec. 25. 14:33
 12/18 anonim ***** válasza:
hàt a baràtom azt mondta, hogy mi is így vagyunk együtt, mint ha minket làtna a filmben..ö folyton rondàzza magàt de én nekem minden tökéletes rajta! :)
2010. dec. 25. 14:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen szabály, de mindenképp van igazságalapja.

Viszont a két pont az le és fel is érvényes lehet.

Mindenkinek a szép a vonzó és hiába mondják, hogy a szépség relatív, de az csak egy bizonyos szintig érvényes. Egy igazán szép valakit, aki 10-es skálán 9-es, azt senki nem fogja csúnyának látni. Annál inkább lesz nagyon vonzó szinte mindenkinek a másik nemből. Brad Pitt a Trójában sok nő szerint az álompasi. Akárhogy is nézzük senki nem mondhatja rá, hogy csúnya. Ha valakinek annyira nem is a esete, hogy neki álompasi. 10-es skálán 7-től rosszabb senkinél nem lesz. A két pont, amit a filmben írtak valamennyi igazsággal bír. Ez persze csak a külső.

Számít a személyiség is sokat. Kiemelkedő domináns személyiségü férfiba pl. beleszerethet egy sokkal szebb nő és összejöhetnek. Legtöbb esetben viszont igaz a 2 pont le-fel.

Ha maradunk a 7-es srácnál, akkor 7-től lefele a legtöbb lánynál van esélye. 5 és az alatti lányok nagy részénél nagyon könnyű dolga van ha megfelelő személyiséggel bír.

8-as csajoknél is lehet esélye. 9-es csajok közül is akadhat, amelyiknél lehet keresnivalója.

2010. dec. 25. 14:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor egy 7es pasi elég jó esélyekkel állhat a csajozáshoz. Nem azt mondtam hogy ez bárhol is le lenne írva. Átvitt értelemben kell ezekre gondolni. HA van egy csaj akit nagyon sok srác szépnek tart az már min 8as....például.
2010. dec. 25. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen-igen. Én is hasonlóan gondolom.

7-es külsővel megfelelő stílussal jó esélyekkel lehet csajozni.

2010. dec. 25. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:
14:59 Ez fordítva is igaz, én pl olyan csúnya vok, h egy lánynak se tetszem.
2010. dec. 25. 18:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ezt csak az önbizalomhiány mondatja veled.

Én leelemezhetlek és pár tanácsot is adhatok, ha érdekel.

2010. dec. 27. 01:08
 18/18 anonim válasza:

Én így csináltam meg:

10/10: O.M.G. ő a tökéletes számomra

10/9: Wow

10/8: Nagyon jól néz ki

10/7: Jól néz ki

10/6: Nem rossz

10/5: Elmegy

10/4: Nem néz ki jól

10/3: Rosszul néz ki

10/2: Nagyon rosszul néz ki

10/1: Fúj!

10/0: O.M.G ennél rondábbat még nem láttam

2016. ápr. 10. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!