Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy srac. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy srac. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srac akit 5 eve ismerek es kb 2 eve beszelunk komolyabban, akivel nagyon jol kijovok s aki nekem nagyon tetszik, majdnem mindennap beszelunk msn-en vagy telefonon, ha valami unnep van mindig eljon felkoszonteni ( Karacsonyba kantalni, Ujevet koszonteni, Husvetkor locsolni, szuletesnaponom, nevnapomon felkoszonteni...). Kulon varosba lakunk, ha en megyek az illeto varosba ahol o lakik mindig megvar a kocsival az allomasnal s mindig elvisz egy uditore. Neha szokodt hulyeskedni es mondani h felesegul vesz..., vagy szokta kerdezni h szabad vagyok-e? Vajon erez-e valamit irantam, vagy szeretne h legyen valami kozottunk, van csak jatszik??? Attol felek hogy ha megkerdezem hulyenek fog nezni es azt fogja kerni hogy szakitsuk el a baratsagunkat amit en nagyon nem akarok. ( en 20 eves vagyok o meg 26)

Koszi elore is a valaszokat.

2009. jan. 24. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Tetszel neki ez nyilván való!
2009. jan. 24. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:
tuti h bejössz neki. szerintem legközelebb ha megy hozzád, akkor vidd el valami étterembe vagy főzz neki valamit és vacsizzatok egy szépen megterített asztalnál. ebből talán leesik neki a dolog, hogy neked is tetszik és éppen randiztok, és így nem is fogod magad kellemetlenül érezni, mintha konkrétan megmondanád.
2009. jan. 24. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is tetszel neki de egyépként lehet hogy azért nem mondja konkrétan mert külön városban éltek és nincs értelme annak hogy mondjuk járjatok(szerintem lenne értelme)és nem akarja hogy a barátságotok meg rámenjen ez miatt.Szerintem szemez vele,adj felé apró jelekt és abból rögtön le fogod venni hogy mit akar ha nem lép akkor meg bátran kérdezd meg ezután.
2009. jan. 24. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem írtad Te ki ezt a kérdést már egyszer?
2009. jan. 24. 14:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat
2009. jan. 24. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!