Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál tényleg csak a külső számít?
Amúgy meg (utolsó vagyok) én szeretem a pasikon a hibákat (pl. nagy ott, elálló fül, olyan cukik :))
Higgyétek el, nem a pénzére hajtok a barátomnak (mivel nincs neki) hanem van bennem annyi tartás, és élni akarás, hogy önerőből munkából leszek gazdag, mivel nem azért járok pénzügyi egyetemre, hogy utána egy eltartott h.lye p.csa legyek, aki más pénzére utazik! Az előző barátomtól SOSE KAPTAM AJÁNDÉKOT MÉG KARÁCSONYRA SE mégse ezért szakítottam vele (és annyira überállat pasi se volt)
Ne általánosítsunk!
Na még egy:
Az egyik ismerősöm (42 kilós, de nagyon jó csajnak számít, mert kicsit r.bi) imádja a dagikat :D
Barátnőm szintén imádja!
Másik barátnőmnek az idősek tetszenek (nem a pénz miatt, hanem a karakteres arc miatt)
Még egy barátnőmnek meg a pláza fiúk tetszenek!
Amúgy a kinézet is viszonylagos dolog... Kinek mi a csúnya? Engem taszít, ha egy fiú szedi a szemöldökét, és borotválja magát mindenhol (egy pasi legyen szőrös)
Másnak meg alapelvárás a csupaszság! Ízlések barátaim :)
És ne nézzük le a nőket, nem mind hárpia és pénzéhes p.csa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!