Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál tényleg csak a külső számít?
Szerintem nem állszentség, tényleg nem az külső a legfontosabb. Ott van a gáz, hogy nem is a jófejség, a hatalmas sziv a vonzó, hanem az, ha valaki igazi férfiként viselkedik. Legyen önbizalmad, minden helyzetben maradj nyugodt, ne bizd a lányokra a döntést semmiben, legyenek haverjaid akik tisztelnek, ellenségeid akik félnek tőled, eredményeid az élet más területein. Nagyjából ennyi.
Dominancia uraim, dominancia!
R.
a külső és a belső egyaránt.
kell az, hogy ápolt legyen, és kell az, hogy valami megfogjon benne. Nem is értem, miért kell rangsorolni, hogy melyik a fontosabb. Szerintem mindkettő ugyanúgy..
18/L
A belső is számít nekik. A pénztárca belseje. Ezt felesleges tagadni. Nem kell elhinni a szűz nagylányoknak, hogy ő nekik csóró pasijuk van és jajj de szerelmesek. Az ilyeneknek még pasijuk sem volt, férfiról meg csak álmodozhatnak.
Nőknek pláne akkor számít a tárca belseje, amikor már saját családot akarnak. Mindenképpen pénzes pasitól akarnak gyereket, aztán meg hoppon maradnak és jó lesz egy csóró id*óta, aki felneveli.
Bírom az ilyen mindent tudok, önbizalom hiányos, NULLA hapsikat...
5 éves kapcsolatom van és nem sok pénze van a páromnak..
Ugyanakkor nem a világ legszebb férfija, de én imádom...
A szerelem sok mindenről szól, de nem a pénzről. Akinek az a fontos, az nem szerelmes.
Ja: az összes férfi hűtlen és csak azért tart nőt, hogy dugjon, amúgy csak magára hajlandó gondolni, lelketlenek és önzőek.
(ugye, hogy ez sem 100%-ban igaz ti hülyék?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!