Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki tetszik, de messze lakik. Mit tegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, és aztmondja hogy ő is, meg hogy nem érzett még ilyet, amit el tudok képzelni, mert elég furcsán viselkedik.. mintha nem tudná kezelni. én pest egyik feléhez lakom közel, ő a másik feléhez mind2en kb 1órára.. én felajánlottam, hogy elmegyek a vonat végállomáshoz, ahova beérkezik, de nemigazán akar beleegyezni. Azt mondja, anyja nem engedné.. stb.
Én meg akár miennyire szeretem nem fogok 3órát utazni oda+ vissza is 3at. Próbáltam elfelejteni, de nem megy. Előző barátnőm is kb ilyen messze lakott, vele hetente taliztam.
nemigazán tudom, mit tegyek. Már 3hónapja szeretem, emiatt szakítottam bnőmmel. 16éves vagyok, a lány 15
további kérdésre vállaszok.
2010. dec. 22. 22:50
21/22 anonim válasza:
Ja... így már más. Akkor a csaj volt a hülye. Hagyd a fenébe!
22/22 anonim válasza:
Nekem is ilyen bajom van hogy halálosan szeretem a fiút csak 180km re lakik tőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!